Nesvieti verejna lampa

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Miroslav Plachy 27. decembra 2013

Dobry den, na ulici Seberiniho 21, Bratislava na chodniku ku skole nesvieti verejne osvetlenie, priestor je dost tmavy a vytvara podmienky k majetkovej trestnej cinnosti, poprosim o skoru napravu.
Nakolko bez obrazku to nejde odoslat, davam bezvyznamny, nema obrazok v tomto pripade zmysel.

Dakujem

27. december 2013

lol

Ľudia drahí, myslite trochu skôr než začnete vypisovať blbosti! Na stĺpoch je nálepka s telefónnym číslom, kam treba hlásiť poruchy verejného osvetlenia. tel: Bratislava - 02/6381 0151
Príp. sa dá vyhľadať na gúúúúgli (preklad vypísať text porucha osvetlenia Bratislava) http://www.siemens.sk/sites/osvetlenie/osvetlenie_pc.php
27. december 2013

Miroslav Plachy

Dobry den.
Vyprosim si psosob Vasej pisomnej komunikacie.
Dakujem za vycerpavajucu odpoved, mylsite ze chodim s okuliarmi po vonku a s papierom na opisanie cisla? Svetlo som zbadal s okna. Evidentne vas otravuje Vasa praca. Google som skusal, hodilo ma na odkaz pre starostu.
27. december 2013

Miroslav Plachy

Mimochodom dozvedel som sa co mam robit ja, ale nedozvedel som sa ci ste to zariadili. ( k stlpu som sa siel pozriet, ziadne cislo tam nie je). Ak ste to nezariadili dajte mi vediet, ja to zariadim, spolu aj so staznostov na Vase spravanie.
27. december 2013

Johny

p. Plachy ake spravanie??? co lol napisal take, aby ste sa stazoval... v podstate ma pravdu...
27. december 2013

Johny

p. Plachy, keby ste boli taky pohotovi, ked sa strajkovalo na namesti, urcite ste cucal doma na gauci, Vy intrenetovy hrdina, p.s: kontrolujte si po sebe, to co pisete...
27. december 2013

Miroslav Plachy

Vazeny p. "Johny"...asi Jano, ze...nebolo by od veci si kontrolovat naozaj po sebe, co ste Vy napisali, lebo tolko gramatických chyb v jednej vete som este nevidel...alebo ste sa za zenitom, alebo mate prsty este stale zamazane od atramentu, ale dik za Vase prispevky, viac sa nesnazte, tato stranka nesluzi na to, aby si tu niekto liecil komplexy, ale riesil problemy, po tejto cesticke chodia rano za tmy deti do skoly, preto to riesim...Vy ma nezaujimate.
27. december 2013

Johny

mna moze urazit iba inteligent... poslali ste staznostoV??? staznostovi su velmi dolezite... naucte sa sklonovat, Vy zenit... :-) stale ste neodpovedal na moju otazku internet hero...
28. december 2013

Miroslav Plachy

Ja som sem prisiel vyriesit problem a nezaujimaju ma Vase problemy. Ak neviete, co znamena "byt za zenitom", tak slovo inteligent je tiez pre Vas urcite cudzie, neviem, kde ste take slovo citali. Toto je moja posledna reakcia, nemam cas ani chut sa bavit o nicom.
28. december 2013

lol

Pán Plachý, neberte to osobne, ale ozaj nie je problém nahlásiť verejné osvetlenie. Nálepky sú skoro na každom stĺpe verejného osvetlenie, či na internete, stačí zadať správne tzv. "kľúčové slová".
Ale teší ma, že sa zaujímate o stav vecí verejných, ja sama som niekoľko podnetov riešila cez tento web (poväčšinou s úspechom, aj keď kvalita odpovedá úrovni našej starostky, t.j. bahno z cyklochodníka odhrnula na okraj, takže po každom daždi stečie, ale bojujem s veternými mlynmi ďalej...).
Takže vám držím palce v sprášľovaní a zlepšovaní verejného priestoru, veď slúži nám všetkým a nemalo by nám byť jedno kde a ako žijeme. Želám pekné sviatky lol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania