Starhradská - neaktuálne značky na zemi

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Stano 21. mája 2019

Pri výjazde zo Starhradskej na Kutlíkovú je nesúlad medzi tabulou (zvislé dopravné značenie) a namaľovanými šípkami na zemi (vodorovné dopravné značenie).
Je síce pravda, že zvislé značenie je nadradené, ale napriek tomu je to veľmi mätúce.
Pravidelne sa tu vyskytujú konfliktné situácie, keďže niektorí vodiči sa riadia šipkami na zemi a niektorí šipkami na tabuli.

Žiadam premalovanie značiek na zemi.

21. máj 2019

Jozef

bolo by dobre spravit to poriadne, uz 2x to bolo striekane ale stale to vybledne
22. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. O jeho doriešení Vás budeme informovať.

MÚ BA - Petržalka
23. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
26. máj 2019

M_Starh.

Dobrý deň, naozaj by bolo prínosom, ak by sa Sekcia dopravy Hlavného mesta SR podnetom zaoberala a najmä ho už vyriešila. Ide o dlhotrvajúci a opakujúci sa problém. Naposledy pomohol podnet ID 28286 zo 7.5.2016, no už v auguste 2017 pribudol komentár o návrate k pôvodnému stavu. V skratke: Po zmene organizácie dopravy v minulosti bolo premaľované pôvodné vodorovné (kvalitné, vystupujúce) značenie na nové - žiaľ nekvalitné. Farba sa vždy po pár mesiacoch zotrie a odkryje sa pôvodné značenie, ktoré nezodpovedá organizácii dopravy a nie je v súlade so zvislým značením. Okrem toho sa značka zvislého dopravného značenia na obrázku nachádza v podstate v zákrute za stromom a väčšina vodičov si ju ani nevšimne (aj tak by sa už nestihli správne zaradiť). Napriek tomu, že správca komunikácie obdržal podnety opakovane, nevenuje tomu pozornosť a pri poslednom obnovovaní vodorovného značenia (len čiary a prechody) ignoroval prechod a značenie zo Starhradskej a obnovil len Kutlíkovu/Romanovu. Kolízie sú na dennom poriadku, domáci, ktorí poznajú radenie, idú do križovatky s obavou, nakoľko sú v menšine.
03. jún 2019

Jozef

nič nové?
14. august 2019

M_Starh.

Dobrý deň, rád by som sa opýtal na aktuálny stav podnetu. Na križovatke, ale len na ulici Kutlíkova, prebehli drobné úpravy - doplnenie (len) najpoškodenejších častí vodorovného značenia. Zo strany Starhradskej NIČ, žiaden zásah už od roku 2016. Dovolím si požiadať správcu vyústenia Starhradskej do križovatky s Kutlíkovou ulicou, ktorým je Hlavné mesto SR Bratislava o stanovisko, kedy príde k oprave a zosúladeniu značenia. Dlhodobo sa vyskytujúce kolízne situácie sú únavné. Aktuálny stav na foto. Ďakujem.
19. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o vašom podnete sme opätovne informovali Oddelenie správy komunikácií.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
24. november 2019

M_Starh.

Dobrý deň, vodorovné značenie bolo v priebehu novembra obnovené v súlade so značkou, podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania