Mraziarenská-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Máme na dvore tak vysoku trávu, že sa tam takmer nedaju zbierat exkrementy. Veď v nej nenajdete ani stredne velkého psa. Dalo by sa to pokosit? Je to pozemok magistrátu.

04. jún 2019

Haky

Pre dokreslenie stavu.
06. jún 2019

obcan

Polmetrova trava s burinou s osinami... V letnom obdobi trava rastie, ako je mozne, ze v hl meste je problem s udrzbou a v inych mestach nie?!?!
07. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetný pozemok bol pokosený v rámci I. kola kosenia. Pre daždivé počasie v priebehu mája tráva rýchlo narástla, v súčasnosti už prebieha II. kolo kosenia na pozemkoch vo vlastníctve a správe hlavného mesta na území celého mesta. Predmetná plocha bude pokosená.

Oddelenie tvorby mestskej zelene
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. jún 2019

obcan

Oavam sa, ze to odpoved nie je kompletna. Samozrejme, ze behom letny obdobi prsi a trava tastie. Pytal som som sa, ako je mozne, ze v inych mestach! su travnate plochy udrziavane, kosene, ked je treba?! Vsetko sa da riesti: zazmluvniteaj ine firmy a nehvprte, ze na to nie su financie!
07. jún 2019

Haky

A ako je možné, že OPAKOVANE (!) musíme o kosenie trávy žiadať? Ak nemáte čas obchádzať a kontrolovať všetky pozemky (odhliadnuc od toho, že ak rastie tráva u vás, porastie zrejmebaj u nás, netreba to obchádzať), nech vám hlásia tí, čo doplňajú vrecká určené na exkrementy a vysypávajú "psie" koše, že z takej trávy sa už nič zbierať takmer NEDÁ! Navyše osiny z trávy idú psom do očí a viem o prípade, keď takýto psík skončil na operácii. Platíme dane aj za psa (prave dnes prišiel šek) - okrem toho, že neupravené priestranstvá svedčia o kultúre v krajine - ani pri takejto vysokej tráve policajta nezaujíma, že neupraceme po psovi a ani veterinár nám neošetrí psa zadarmo! Tak koste aspoň miesta, kde sú koše na exkrementy. Vopred ďakujeme aj za našich psov!
07. máj 2021

obcan

Vo vnutrobloku Mraziarenskej je uz travnatý porast po kolena. Bolo by vhodne travu pkkosit cim skor, lebo sa objavuju kliešte.
07. máj 2021

Haky

Aj velký pes (36 kg labrador) má v tej tráve problém.
08. september 2021

obcan

Travnata plocha pokosena, docistena, chci pochvalit pracovniky Komunalneho podniku, dodavatele Magistratu. Odvedli vsutku dobrou praci. 👍 Doufam, ze to tak zustane i v budoucnosti.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania