Pri mlyne-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné


Vyriešený
meno
Matej 09. júna 2019

Vozidla ktore vychadzaju zo stavby dialnice spomaluju premavku natolko ze niektore auta zostanu uviaznute na zeleznicnom priecesti.

09. jún 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
chcem diskutujúcich upozorniť na dodržiavanie pravidiel slušného chovania a držanie sa vecnej povahy podnetu. Príspevky porušujúce pravidlá, prípadne obsahujúce osobné útoky na ostatných diskutujúcich, budú vymazané. Vďaka

Jana Žabka
Odkaz pre starostu
10. jún 2019

Jardo Mladší

Nuž zákon hovorí jasne nemáš vstupovať na priecestie ak ti situácia za ním neumožňuje ho bezpečne opustiť.To je to iste aj v križovatkách Riadených semafórmi. Aj keď máš zelenú ale za križovatkou stoja autá nemáš ísť do križovatky lebo tam uviaznes a zablokujes križovatku. Že sa to nedodržuje svedčí o úrovni našej polície.
10. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.

Uvedený problém z hľadiska riadenia cestnej premávky nevieme riešiť. Vodič by v záujme vlastnej bezpečnosti nemal vojsť na priecestie, pokiaľ nemá istotu, že z neho aj bezpečne a v zdraví odíde.




Sekcia dopravy
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
26. jún 2019

Ivo

Hmmm a co porusovanie pravidiel cestnej premavky nakladnymi vozidlami vychadzajucimi zo stavby ? Tlacia sa do cesty, aj ked vedia, ze nou nemozu prejst a pravidelne ohrozouju ostatnych vodicov. Moze mestska cast poziadat PZSR o kontrolu dodrziavania pravidiel cestnej premavky v tomto useku ?
26. jún 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Bariak,
podnet preposielam mestskej polícii.
S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
11. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Vodič, ktorý vchádza na železničné priecestie, hoci nemôže za ním bezpečne pokračovať porušuje svoje povinnosti vyplývajúce z ustanovenia § 28 písm. f) zákona č. 8/2009 Z. z., čím pácha závažný dopravný priestupok v zmysle § 22 ods. 1 písm. k) zákona č. 372/1990 Zb. priestupkoch v súbehu s ustanovením § 137 ods. 2 písm. h) zák. č. 8/2009 Z. z.
Príslušníci Exp. MsP BA III popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na kontrolu a riešenie priestupkov na tomto mieste.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za Váš podnet.

Bc. Marcela Sabinová
12. júl 2019

Ivo

Zaujimalo by ma, ako zastavim ten nakladak, aby tam pockal do prijzadu hliadky :D
16. júl 2019

Ivo

Tak a dnes znova... fotka z dnesneho rana... na rampach cervena... Toto je akoze ok ? Podotykam, ze za natlacenym nakladakom v krizovatke si to ostatni hnali v esnom zavese za nim, aby "nemuseli" davat prednost ostatnym autam...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.