Rusovská cesta-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jerome 17. júna 2019

burinište

17. jún 2019

Michal

Sekundu strpenia samospráva, predbehnem vás. Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu ale celý maj pršalo a firma ktorá vzišla z verejneho obstarávania zial nepozná ešte dobre jednotlivé lokality. čo na tom že sme si koncom roka 2018 podpísali VZN v ktorom zavazujeme správcu zelene pokosit pri vyske porastu 20cm. Zaplatene to firmy maju no cakame na informacie kedy nastupia a nasledne im vystavime antedatovanu objednavku aby sme im nemuseli vyrubit sankcie. vzniknutu situaciu monitorujeme cez GPS tej jednej techniky ktora aj vzhladom na vysoke horucavy ktore nik nemohol ocakavat sustavne pracuje. Aktualne sme ich poslali pokosit ihrisko na Cernysevskeho ulici ale vzhladom na to ze nepoznaju lokality ich musime cez GPS turn by turn navygovat nakoloko cez tak vysoký porost ako by Zohan povedal nemozno najist ani ...
18. jún 2019

Jana P

:-D
18. jún 2019

Jana P

v tomto pripade bude odpoved ina, vobec by ma neprekvapilo ak by bola takato: "Predmetny pozemok patri developerovi FORESPO Petrzalka city, prosim obratte sa s poziadavkou priamo nanho."

(dnes uz tu pri dvoch podnetoch zaznela z miestneho uradu odpoved, ze kvoli pokazenym lavickam maju ludia pisat priamo na VPS Petrzalka https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/43374/pokazene-lavicky-macharova-3-5-7 , tak mozno s nepokosenymi sukromnymi pozemkami sa budeme musiet v buducnosti tiez obracat priamo na vlastnika :-((
18. jún 2019

Jerome

cela rodina chodime na bicykloch, z bicykla vidiet viac ako iduc pesky :) ...tak zaburenena Bratislava este nikdy nebola, ano, maj bol studeny a dazdivy, potom vysoke teploty,ale to mestske casti, bohuzial, absolutne neospravedlnuje...a to, ze v napr. v Petrzalke ma Magistrat vela zelenych /:)/ ploch je tiez NIE na nejaky pardon...cloveku je smutno, aka je Bratislava zanedbana----Magistrat ma ist prikladom, sme smutní a sklamaní!!
28. jún 2019

Jerome

vcera zacali kosit, dnes dokoncili aj burinu pri mure budovy

nateraz podnet vyrieseny
30. jún 2019

Jerome

ešte musia odviezť tie kopy pokosenej trávy a buriny
02. júl 2019

Jerome

admin, ved mate fotky, ze pokosili, treba skontrolovat, ci uz odviezli kopy sena...preco dávate, že neriešené???
03. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
status podnetu na neriešený sa zmení vo všetkých prípadoch, keď samospráva alebo iná zodpovedná inštitúcia neodpovie do 14 dní automaticky.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. júl 2019

Jana P

tie kopy sena uz su odvezene
04. júl 2019

Jerome

admin, podnet vyrieseny, foto ako dokaz :):)
04. júl 2019

Jerome

admin, ved zmente STATUS na vyriesene!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania