Auta na chodníku a zelenej ploche

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Ovia 20. januára 2014

Na Racianskom myte by pomohli stlpiky, ktore by zabranili pribudaniu aut na tamojsich chodnikoch a zeleni, niektore miesta policia vycistila, inde auta pribudli.

20. január 2014

Flipper

Tieto auta zaroven sposobuju dopravne kolizie, ked vchadzaju/vychadzaju pred frekventovanou krizovatkou mimo cestu
19. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Spomínaný pozemok nebol mestskej časti BA NM zverený žiadnym protokolom. Vlastníkom pozemku je Cirkevný zbor Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania na Slovensku Bratislava.

Ing. Natália Kudláčová
19. jún 2014

Ovia

odpoved samosrapy je teda riadne naivna a alibisticka, uz to nepatri ani casti, ani magistratu, ale cirkvi? komu sa este preda zezlo kompetentnosti? nastastie, par dni tam uz stlpiky osadzaju, skoda vsak, ze len na casti v strede, a kedze na vydratej zemine nie, budu cez nu dalej auta chodit tam, kde stali doteraz a kde sa nevchadzalo len cez cast, ktore su dnes uz ostlpikovane. treba ich otiahnut az k zabradli na racku. inak to cele nemalo zmysel.
31. október 2014

Anonymný užívateľ

Podnet je vyriešený. Magistrát osadil na miesto stĺpiky a vysadil živý plot. Na mieste už autá neparkujú, aktuálne komunikujem so starostom Kusým ohľadom miernej revitalizácie tohoto priestoru.
31. október 2014

Ovia

tesime sa velmi, a naozaj by teraz bodla mensia revitalizacia a hlavne policia, ktora nejaky cas bude situaciu monitorovat a auta vyhadzovat (podarilo sa to kedysi pred bagetkou, kde uz auta nebyvaju) - dvakrat totiz po chodniku zlava od tesca express na dane miesto dosiel cierny mercedes (asi ho policia zakazdym vyhnala, no aj tak - tadial sa tam stale da dostat, a ak tam soferi uvidia jedno auto, pojdu tam zaparkovat tiez, cize mozno nejaka zatarasa aj z tej strany by este bola dobra)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania