Romanova-parkovanie-problémové


Uzavretý

Dobry deň,
nahlasujem vám nezodpovedne parkovanie, ktoré zužuje cestu pre ine auta a úplne blokuje cestu pre smetiarske auto (pokiaľ sa smeriari nedostanú k zbernému dvoru, neodnesu odpad).

Týmto žiadam kompetentnych aby na mieste auta vytvorili "žltý pas" aby bolo jasne ze sa tam nemôže parkovať. Ďakujem!

30. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na kontrolu dopravnej situácie na Romanova v Bratislave, za účelom kontroly parkovania a zamedzenia páchania priestupkov týkajúcich sa protiprávneho státia vozidiel.
V prípade, že máte podozrenie z páchania protiprávneho činu, ihneď kontaktujte MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.

Dopravné značenie nie je v kompetencii MsP ale správcu cesty. Správcom tejto časti Romanovej ulice je MiÚ Bratislava Petržalka.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
30. júl 2019

Jopo

Ďakujem za odpoveď.
05. august 2019

Jopo

Ďakujem za riešenie situácie.
04. august 2020

Peter

Nechapem preco toto parkovisko pred domami tusim 34 a 36 uz davno nieje vyznacene modrymi parkovacimi miestami.Tym padom taketo parkovanie uz bude v rozpore so zakonom a MsP to musi riesit.Oni tam parkuju s nezabrzdenymi autami,a ludia si ich rano odtlacaju aby mohli odist.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania