Poľná-reklama-vizuálny smog

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený

odkaz pre starostu

15. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet preposielame oddeleniu životného prostredia, správnych konaní a verejného poriadku. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
22. júl 2019

Ivona

dobry den, len chcem upresnit, ze moja staznost sa tyka “bufetu u spevacky”. ostatne prevadzky tam funguju roky a zapadaju do staromestskeho koloritu polnej a medickej. stanok u spevacky by mozno mohol fungovat na Mileticke, ale nie v centre mesta, nehovoriac o expanzivnosti- stoly naokolo, podomacky vyrobena reklama na zaciatku ulice.... dakujem
23. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet bol preverený inšpektorom verejného poriadku mestskej časti Bratislava-Staré Mesto. Prevádzkovateľ ambulantného predaja bol riešený pokarhaním a bol vyzvaný k okamžitému odstráneniu exteriérového sedenia a prenosného reklamného zariadenia z komunikácie Poľná ulica. Prevádzkovateľ uvedené rešpektoval a exteriérové sedenie ako aj reklamné zariadenie z komunikácie odstránil. Zároveň bol o tejto skutočnosti informovaný aj zodpovedný pracovník spoločnosti Technické služby Staré Mesto a. s., ako subjekt ktorý spravuje trhovisko umiestnené na Poľnej ulici.
Situácia na komunikácií bude priebežne monitorovaná zodpovednými pracovníkmi mestskej časti Bratislava-Staré Mesto a TSSM a. s.
V prípade opätovného porušenia zo strany prevádzkovateľa predajného zariadenia bude priestupok riešený v blokovom konaní.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
29. júl 2019

Ivona

dobry den, neviem, ci pokarhanie stacilo, ale sedenie aj tabula tam stale su, plus sacky, ako odpadkove kose v strede ulice. Zaujimalo by ma, ci stanok Legendery food truck- bufet u spevacky, niekto zo zodpovednych videl a schvalil. riesim hlavne vizualne a to ze tam je ten stanok pristaveny non-stop. cela ta buda by mozno zapadla na Mileticku alebo kolotoce, ale nie do stredu mesta. na Polnej sa zacinaju dost sustredovat bezdomovci vkombinacii s tymto bufetom sa z prijemnej ulice v strede mesta zacina stavat “zumpa”. chcelo by to mozno systemove riesenie. viete mi poradit, kto v mesrskom zastupitelstve je na toto kompetentny? ps: prikladam foto zo vcera.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania