Radlinského - začiatok zóny s dopravným obmedzením?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 31. januára 2014

Pred križovatkou Radlinského s ulicou Imricha Karvaša sa objavila značka IP 24a "Zóna s dopravným obmedzením". Podľa Vyhlášky č. 9/2009 Z. z. značka Zóna s dopravným obmedzením (č. IP 24a) vyznačuje oblasť (časť obce a podobne), kde platí zákaz alebo obmedzenie vyplývajúce z použitých symbolov značky alebo značiek. Ďalej, spresňujúce údaje o platnosti obmedzení, o dobe platnosti a podobne možno vyznačiť v spodnej časti značky č. IP 24a vhodnými nápismi alebo symbolmi. Toto všetko uvedená značka spĺňa, značka B 33 (zákaz státia) je doplnená nápisom "Státie povolené len na vyznačených parkovacích miestach". Hneď za značkou však parkujú (= stoja) desiatky áut MIMO vyznačených parkovacích miest. A to bez akejkoľvek pozornosti mestskej a štátnej polície. Mýlim sa vo výklade uvedenej značky (nemám patent na rozum)? A ak sa nemýlim, dokedy bude polícia ignorovať masové porušovanie predpisov?

03. február 2014

expert

nieco obdobne tu uz bolo... tie stlpiky sa stanu asi legendarne.

holt, na druhej strane, niekto kto "sto rokov" prakuje, ako sa naucil na chodniku, lebo vsak 1,5m ostane, tak ho predsa takato znacka nemoze rozhadzat. tvrdil by som, ze 3/4 parkujucich o nej ani netusi...
03. február 2014

Peter Oravec

Na začiatku ulice I. Karvaša sa objavila značka Koniec zóny s dopravným obmedzením. Odporúčam označiť ako vyriešené. Zónou sa na tejto ulici argumentovať nedá. Ďakujem.
07. február 2014

Peter

"Odporúčam označiť ako vyriešené."

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania