Exnárova-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

Dnes doobedu nabehli chlapi s frézou vyrezať rozbité úseky cesty. Vyfrézovali úseky, ktoré boli poškodené, ale to ako to spravili, je čisté diletantstvo. Nie som cestár, ale keby doma opravím otcovi pred garážou betónovú plochu spôsobom ako sa chystajú títo chlapi, tak ma vydedí a vyženie z domu. Vyfrézované sú poškodené úseky napr. len z polovice, zvyšok asi čaká na ďalšiu zimu až sa to rozpadne. Alebo úsek kde je jasné poškodenie celej križovatky Exnárová Čmelíková, vyfrézovali len maličké fliačky. Kúsok od toho sa cesta doslova prepadá, to nechali len tak bez povšimnutia. Prikladám fotografie. Takto si kvalitnú opravu nepredstavujeme, nikto kto po tých cestách jazdí, kráča. Ďakujem za preverienie a posunutie zodpovedným.

18. júl 2019

Jan Ontkoc

toto vsetko je ponechané na ďalši opravu na budúci, či ktorý ďalší rok?
22. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
22. júl 2019

Jan Ontkoc

Ospravedlňujem sa za ten expresívny komentár, nechápte ma prosím zle. Som rád a teší ma, že sa tu opravujú cesty, avšak toto mi pripadá ako zbytočné mrhanie našich daní. Ak to ostane takto ako sa to javí, o pár mesiacov sa situácia zopakuje a pribudne záplata k záplate. Ďakujem za pochopenie.
05. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

MČ vykonáva dva druhy opráv na komunikáciách:
1) plošné opravy - kde sa v ucelených úsekoch opravuje celý povrch na naplánovaných komunikáciách,
2) lokálne – kde sú opravované len už vzniknuté výtlky a prepady.
Momentálne sa na danej komunikácii vykonávajú len lokálne opravy vzniknutých prepadov a výtlkov. Popraskaná cesta do týchto lokálnych opráv nepatrí.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania