Ševčenkova - znečistené chodníky na Ševčenkovej a Hálovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Zuzana Jašková 21. júla 2019

Dobrý deň, rok čo rok opakovane upozorňujem na znečistené chodníky na Ševčenkovej a Hálovej ul. Tento rok sa táto časť Petržalky vôbec nečistila (ak sa vôbec niekde čistila). Výklenok pri školskom dvore a budove Veolie je veľké nešťastie, večer sa tam zgrupujú kadejaké živli, ktoré tam robia smetisko, hulákajú, vulgárne sa vyjadrujú. Začiatok chodníka na Hálovej č.18 je po oprave porušeného potrubia urobený tak, že keď naprší, nedá sa tadiaľ prejsť. Vytvorí sa tam obrovská kaluž a celý úsek je potrebné obísť. Kedy sa už konečne samospráva a kompetentní začnú zaoberať aj chodníkmi (nie len parkovaním, cestami a diaľnicami). Na chodcov sa vôbec nemyslí.

25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, o doriešení Vás budeme informovať.
13. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Čistenie predmetných parciel bude zabezpečené prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka
13. august 2019

Zuzana Jašková

Od 25.7.2019 by bolo naozaj vhodné tie chodníky očistiť. Naviac je potrebné na začiatku chodníka (Hálova 18) orezať bazu, ktorá prerastá zo školského dvora Strednej elektrotechnickej školy na chodník, je veľmi nízko a nedá sa tadiaľ prejsť. V prípade že naprší, tak chodník je nepoužiteľný. Znečistené chodníky riešim každoročne. Za minulého vedenia, ak som napísala podnet, na druhý deň boli chodníky vyčistené. Niečo v tej Petržalke prestalo fungovať. A je mi to ľúto....
09. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v minulosti bol podnet vyriešený a priestor vyčistený.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania