Tehelná-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
l 21. júla 2019

Z priestoru za poliklinokou tehelna si Slovensky olympijsky vybor spravil parkovisko. Maju na to opravnenie?

21. júl 2019

somár rámos

Hlavne na to majú drzosť
23. júl 2019

Tim

A o co ide? Preco by nemohli majitelia pozemku ho vyuzivat podla vlastneho uvazenia? Ak ste teda predpokladali, ze ide o verejny pozemok, tak mylne.
25. júl 2019

Michal

nie nemozu, plocha nieje spevnena a musi existovat stavebne povolenie na vybudovanie parkoviska... tu nie ste v hornej dolnej kde si za humnom mozete robit co chcete...
25. august 2019

l

a samosprava mlci. pan Kusy, gratulujem ku vzorovej nekompetentnosti. ze vam to trapne nie je
27. august 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA III vykonali preverenie tohto podnetu pričom zistili, že ide o súkromný pozemok, ktorý je viditeľne označený ako "Súkromný pozemok" a prístupová cesta je zabezpečená zábranou proti vjazdu verejnosti. Vzhľadom na skutočnosť, že majiteľ tohto pozemku urobil všetko pre to, aby umožnil prístup iba vybraným osobám, nie je možné pozemok považovať za "verejne prístupný" v súlade so zákonom č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke v znení neskorších predpisov a preto tu MsP nemôže realizovať svoje právomoci ani v prípadoch, kedy vozidlá stoja zaparkované na trávniku.

Bc. Marcela Sabinová
16. december 2021

Anonymný užívateľ

,,Slovenský zväz cyklistiky" a ich vizitka!!!
12. január 2022

Peter

Neuveriteľné, akí ste odborníci :) Pani I, Somár, Michal a na záver aj hrdina Anonymný, ktorý chcel ukázať že vie výborne fotiť.. Nemali by ste mať pocit, že je váš názor za každú cenu potrebné prezentovať, lebo ste úplne vedľa a na súkromnom pozemku bezpochyby môžu byť autá zaparkované podľa ľubovôle.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania