Úbohý zostatok zelene

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Jana 07. februára 2014

Niekde v správach som čítala, že zemina ktorá je prebytočná pri stavbe novej električky sa "skladuje" v Petržalke popri Jantárovej ceste, na bývalom priestranstve ktoré ľudia využívali na prechádzky, deti na hry. Viem že raz to bude stavenisko, ale chcem sa spýtať teraz keď stromy stále viac prekážajú a postupne sa rúbu, vysadila už spoločnosť v okolí tohto priestoru nové stromy ako náhradu? Nebol iný priestor na "skladovanie" zeminy napr. bývalý fotbalový štadion alebo priestor ktorý je na druhej strane cesty na križovatke Jantárová Bosáková? Prečo stromy zavadzajú a bilbordy a pútače v tejto lokalite ešte stále stoja? Dá niekto odpoveď ?

07. február 2014

Juliette

1. Ta zemina nie je prebytocna, len sa docasne skladuje na danom mieste. Ma sa vraj vyuzit pri dorovnavani terenu, atd.
2. Ano ludia tadial chodia/chodili na prechadzky, ale pochybujem ze sa deti hrali tak blizko u cesty, troska dalej uz mozno :)
3. Sice sa tam zatial nic nestavia, ale oficialne to uz stavenisko je.
4. Pozemok po stadione Artmedia je zrejme (a asi urcite) sukromny, a urcite sa nikto z kompetentnych neobtazoval s takou moznostou a dalsimi inymi.

Ale uvidime co povedia uradnici :)
08. február 2014

obyvateľka sídliska

úradníci napíšu, že to nie je v kompetencii MÚ Petržalka, má to riešiť mesto, alebo niekto iný, tak ako napr. aj prechod cez cestu z jednej strany ramena na druhú v tejto lokalite. Odporúčam aby si úradníci počas pracovných dní skúsili prejsť tento úsek tak ako napr. mamičky s kočíkmi alebo cyklisti a uvidia to samy, nielen sa pozerať na podnety na tejto stránke.
30. máj 2014

Peter

Zemina na tomto mieste pomaly odchadza avsak vzika tam celkom slusna vybetonovana plocha. Vieme, co sa to tam chysta? Pride mi to ako obratisko elektriciek...
22. november 2019

Martin Uváček

Podnet dávno neaktuálny.
31. máj 2020

Martin Uváček

Poprosím uzavrieť tento podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania