Reklama na cierno

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 09. februára 2014 Odoslané z mobilnej aplikácie

Reklamne zariadenie Lidl umiestnene nacierno na Puchovskej.

10. február 2014

Stela

kusok dalej mas tiez reklamu na zaloznu. Tiez na cierno. Pred pamatnikom. cele mesiace. zadarmo.
10. február 2014

nasdaq

ako je mozne, ze "renomovana" spolocnost LIDL vyuziva reklamu ciernou cestou? ako si to vobec mozu dovolit? keby si to tam narval pan "hejpodnikatel" tak sa nedivim, ale takato spolocnost? hmmm, mozno to o nich aj nieco vypoveda...ale im to urcite nevadi, staci, ze daju skole 1000 € a vyhlasia celoslovensku sutaz, aby sa im tym aj zvysil odbyt ich napojov a vseeeetko je v poriadku. Ale my si budeme ich obchodakmi obsadzovat namestia. Len zial to je uz problem tych, ktorych sme si v Raci zvolili.
10. február 2014

pacient

Trepes tu somariny. Lidl nestoji na namesti. Riadne si odkupil pozemok od sukromnej firmy. Na tom pozemku mal stat niekolkoposchodovy cinziak. A pokial by stavebnik dodrzal podmienky tak by musel tiez dostat stavebko. Raz to Raca vyskusala nevydat stavebne povolenie v termine. Doteraz sa sudi.
17. február 2014

nasdaq

takze tvojimi slovami povedane: Mestska cast nema ziadne paky na regulaciu uzemia...a dostavame sa k zakladu celej problematiky vystavby nielen v Raci, ale aj v inych obciach SR. Ale to, ze to tak je, maju na svedomi prave ti, ktorych si volime, takze trvam na tom co som napisal.
Ked zrazu obyvatelia chcu regulaciu zon, tak zrazu peniaze nie su, alebo sa na to vymysla taka suma, ktora je extremne prehnana.
Cize pani a damy, obce v Rakusku tiez nemozu mat namestia, pretoze "pacient" povedal, ze sa to nedaaaa. To, ze vam niekto nabulika, ze sa to neda este neznamena, ze sa to naozaj neda...hlavne tomu treba predchadzat a nie cakat, kym si stavebnik kupi pozemok a na stary nekvalitne robeny uzemny plan si zaziada stavebne povolenie.
Je to asi podobna situacia, keby legislativa pozabudla na marihuanu a vsetci by ju mohli hulit a len zalomime rukami, vsak je to v poriadku, nic s tym neurobime, tak je to v legislative. Halo, zobudte sa, uz je cas pan pacient, pravidla su zle nastavene a v tom je cela pointa. Tieto pravidla zial niekomu vyhovuju a my len cumime a pritakavame. Ako vy a takych ako vy je zial vela.
05. marec 2014

marika

No,zda sa, ze vlastne obyvatelia Race su s tymto stavom teda spokojni. Nevidim tu nijake negativne nazory okrem Nasdaq. Cize, ludia s tym suhlasia, takze vsetko je v poriadku ! Nabuduce vam niekto nacierno da na barak reklamu a potom sa opovazte stazovat !
28. február 2018

Martin U

LIDL tam už dávno tuto reklamu nemá. Vid foto
04. október 2018

🌳

Prosím podnet Uzavrieť v zmysle Martinovho komentára, vďaka.
25. október 2018

Martin Uváček

Zatiaľ žiadna reakcia zo strany admina pre Raču. Podnet je už dávno vyriešený.
28. október 2018

Martin U

Pokus č.2 o uzavretie. Reklama odstránená.
28. október 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, z dôvodu technickej chyby nám neboli doposiaľ zasielané Vaše aktualizácie o zmene stavu podnetu. Za túto chybu sa ospravedlňujeme. Podnetu už bol zmenený status na vyriešený. Ďakujeme za informáciu.

Juraj Hurný
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania