Kutlíkova - špinavá fontána

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Špinavá fontána - zelená voda

02. júl 2021

Štefan Čech

Milá Ľubica. pozerám sa na dátum Tvojho podnetu z 12.8.2019.Pred dvomi dňami som si šiel posedieť k spievajúcej fontáne NIKA pri TECHNOPOLE. Bolo veľmi teplo tak som si spomenul na túto oázu, kde bola spievajúca fontána a krásne večery s hudbou, svetelnými produkciami a sviežim vzduchom. Moje nemilé prekvapenie bolo, ako na tvojej fotografii. Je mi to ľúto, lebo túto budovu mám rád. Bohužiaľ zle nastavenie postrekovania trávnika osviežuje ľudí idúcich po chodníku od zástavky MHD namiesto spomínanej fontány. Spomenul som si na fotky na internete na zrekonštruovanú fontánu Planéta mieru na Hodžovom námestí. Bolo mi trochu z toho, že naša fontána prestala spievať. Reagujem, nevyčítam, nenadávam pýtam sa a hľadám odpovede. Štefan.
02. júl 2021

Štefan Čech

Pardon, ospravedlňujem sa, chcel som napísať :Bolo mi trochu ľúto z toho, že naša fontána prestala spievať pre nás obyvateľov Petržalky. Štefan.
08. júl 2021

Štefan Čech

Milá Ľubica. Mám pre Vás krásne prekvapenie. Dnes po tropickom dni, som vystúpil na zástavke pri budove TECHNOPOLU, bol podvečer a veľmi dusno, ale obrovské prekvapenie fontána funguje. Krásna čistá voda a ten osviežujúci vzduch. Dnes 8.7.2021 skladám obrovskú poklonu za tento krásny dar pre nás Petržalčanov. Veľké ďakujem. Prikladám ilustračnú fotku, ale treba si užiť skutočný zážitok, ja som tam sedel veľmi dlho. Štefan.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania