Lavicky na ihrisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 11. februára 2014 Odoslané z mobilnej aplikácie

kedy budu opravene lavicky na ihrisku za Lidlom? je ich tam 18 ks a vacsina je znicena.

13. február 2014

Xyz

Podla mojho sedliackeho rozumu, by to mali robit najskor na jar... Teraz je zima na tom sediet a do jari by mohli tie opravene byt znovuposkodene, resp . aj poveternostne podmienky sa mozu s nimi "pohrat"
15. február 2014

Marcel

No, tak to je dlhodobo takto.
Poslanci za Krasňany Antalová - Plavúchová a Andráš na to kašlú. Antalovú - Plavúchovú zrejme zaujíma najmä len Ráčik a výhody pre ňu a jej priateľov z Ráčika čo pre nich z rozpočtu a majetku Rače plynú a Andráša pravdepodobne len nadstavby a iné stavebné kšefty, ak je v nich nejako zainteresovaný.
15. február 2014

Elena

Budeme musiet urobit balonikovi pochod proti Raciku rozpoctovemu tunelaciku. Plavuchovej Racik nezije,len z dotacii. On je Pilinskym aj inak dotovany. Smiesne najmy a platenie energii. Tie lavicky mali racikovci z vdaky opravit.
15. február 2014

Andrea K.

najdite si ine argumenty.takto sa strapnujete:-) vacsina mladych ludi s detmi ocenuje, ze je tu Racik a ponuka fajn program pre deti.je nam vsetkym jasne, ze sa Vam nepodarilo vystvat Racik z priestorov a neviete to doteraz rozchodit. Kto chce najde si fakty oy Raciku a jeho financovani.Kto argumenty nema, tak tu trepe pri kazdom prispevku:-)
15. február 2014

Marcel

Racikovci robia pre deti. A nielen pre svoje. Ked uz tu pisete kto ma opravit lavicky tak ja si myslim,ze poslanca Brychtu vinohradnicky spolok. Uz 3 roky maju vsetko zadarmo. Robia akoze akcie s MU. Ale predavaju si tam len a len svoje vino. Avsak oni niesu na tom,ako mamicky na materskej. To su same s.r.o.-cky zivnostnici. Cize ziadny chudaci co potrebuju pomoc od MU. Teraz maju mat jeden prenajom m2 za cca 0,98 eura. A polovnicky spolok ma mat prenajom za cca10 eur m2. Asi to bude preto,ze polovnici nemaju ziadneho poslanca. Vinohradnici poslanca a zastupcu starostu. Takze nie deti z Racika by mali opravovat lavicky,ale bohaty vin.spolok.
15. február 2014

Jozef

Predosli prispevok bol pre Marcela. Nepisal ho Marcel. Ospravedlnujem sa. Jozef T.
17. február 2014

sinope

prestante uz chrlit siru na Racik. Dame organizacii dotacie a potom ich skasirujeme na najomnom? Aj znizeny najom je forma dotacie. Ked budu mat dotacie nejake dotacie dochodcovia, dame im opravovat elektrickovu trat? Ak sa Vam nezda nieco vo financovani Racika, najdite to a napdnite to. Takto vseobecne o tom kecat a obvinovat nema ziadny zmysel...vlastne ma, ale len zly umysel.
20. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Opravu lavičiek budeme zabezpečovať vo vlastnej réžii pracovníkmi údržby. Potrebný materiál máme zakúpený, opravy sa začnú realizovať začiatkom jari, kedy budú priaznivejšie poveternostné podmienky.

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
23. február 2015

Odpoveď samosprávy

Lavičky boli opravené v lete 2014, 4 kusy boli vymenené za nové, ďalších 6 sa vymení teraz na jar, hneď ako dovolí počasie.

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania