Parkovanie na Zavadskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
vylomenina 11. februára 2014

neefektivne vyuzite parkovacie miesta. keby boli predkreslene parkovacie boxy nevznikali by zbytocne medzery.

11. február 2014

vlaDyka

Takmer každá takáto plocha v meste, ktorá ostala pôvodná a bez "revitalizácie", je presne v takomto stave. A správca týchto plôch dlhodobo ignoruje ich zefektívnenie (ak sa náhodou niekto odhodlá na vlastné triko toto upraviť = porušuje tým zákon) alebo hoc i len ich udržiavanie (sneh, lístie, atď, atď.).
A v neposlednom rade, ani u MP s tým nikto nepochodí, keďže státia nie sú vyznačené. Takže beztrestné a nepostihnuteľné.
No čerešničkou je ešte aj to, že tieto "imaginárne" miesta sú vedené v štatistike mesta...aj keď ich len málo-/nie-kto vie spočítať.
20. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mestská časť Bratislava – Rača postupne vyznačuje tie parkoviská vodorovným dopravným značením, na ktorých je problém s efektívnym využívaním parkovacej plochy. Takto už boli vyznačené vybrané vnútroblokové parkoviská v Krasňanoch a v Rači. Boli to parkoviská, na ktorých je asfaltová povrchová úprava. Na parkoviskách, ktoré majú betónový povrch, sú viditeľné dilatačné škáry, podľa ktorých vedia vodiči efektívne využiť parkovaciu plochu, čo je to vidno aj na Vami priložených fotografiách.


Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
13. marec 2014

vylomenina

Dobry den pani Ing. Peskova,

mnou prilozene fotografie praveze mali demonstrovat, ze parkovacia plocha NIE JE vyuzita efektivne. Prikladam este jednu aktualnu fotku, kde su zvyraznene odstupy od kolesa po koleso (kedze je to snimane zo sikma a odstupy sa tak zdaju byt mensie ako v skutocnosti su). Ked je parkovisko prazdne, dilatacne ciary k efektivnemu vyuzitiu neprispievaju. Jeden zaparkuje do stredu a ostatni sa orientuju podla neho a vznikaju zbytocne velke fugy.
Je moznost, ze budete v buducnosti zvazovat vyznacenie parkovacich boxov aj na tomto parkovisku? Ak ano, kedy?

dakujem
06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

MČ neplánuje vyznačovať vodorovné dopravné značenie na tomto parkovisku vzhľadom na nižšie uvedené skutočnosti.

So srdečným pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Ba-Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania