Limbová-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Milan 02. septembra 2019

Dobrý deň , pomáhal som s jedným pánom zakrvavenej pani , s rozbitými ústami, nosom , podliatym okom a hrčou na čele vo velkosti golfovej lopticky behom 5 minut , bola našťastie pri vedomí , stalo sa to oproti vchodu Nemocnice Kramáre , na chodníku na druhej strane cesty kde pani zakopla. Privolali sme zdravotnú pomoc , dúfam že pani bude v poriadku , je to veľmi smutné že máme v takomto stave chodníky ,hlavne pri Nemocnici tam kde chodí veľa starších nemohúcich ľudí , toto nieje prvý prípad čo si tu niekto ublížil , žiadam o nápravu , dakujem

02. september 2019

Michal

Myslim ze pani by mohla skusit, ak je to v jej moznostiach, uplatnit si od spravcu pozemku odskodnenie (bolestne, vecnu skodu, naklady spojene s liecenim, stratu zarobku pocas PN a pod.) za uraz vznikuty v dosledku zleho stavu chodnika. Nech si zaobstara fotky, svedecke vypovede a spravy z liecenia. Je s tym ostara a ked v tom nevie chodit, asi nic nedostane, ale tiez to moze sposobit ze niekto to uz konecne zacne riesit a aspon trochu to tam znormalizuju. Situacia pred nemocnicou na Kramaroch je ako z hladomorom a vojnou zotrocenej krajiny + doplnena bezbrehym parkovanim...
10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

chodník bude opravený v priebehu mesiaca november 2019.

Oddelenie správy komunikácií
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
18. február 2020

Martin Uváček

Chodník pred nemocnicou na jednej aj druhej strane okolo zastávky potrebuje opraviť.
19. august 2023

Mária Mrvová

Limbová-chodník-výtlk

Dobrý deň, chcela by som nahlásiť už dlhodobý problém s chodníkom na Limbovej ulici. Je tam obmedzený prístup do zdravotníckeho zariadenia CENTRUM KRAMARE, nakoľko je to verejná komunikácia poprosím urýchlene opraviť chodník.
Dnes sa tam stal úraz na bicykli , pani spadla práve kvôli výtlkom na chodníku, musela prísť záchranka, bol to vážny stav. Stáva sa to často aj vyvrtnutia nôh, o autách s poškodeným podvozkom ani nehovorím.
Ďakujem za rýchlu nápravu.
04. október 2023

Julo

Chodniky na Limbovej su zrele na obnovu po celej dlzke.
06. október 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. marec 2024

Anonymný užívateľ

Piaty rok podnet stále V RIEŠENÍ ? Kedy to konečne bude opravené ? Čo je potrebmé urobiť, aby si to kompetentní všimli ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.