Vyhradenie parkovania pre Imobilio na Jamnického

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený

V okoli rozostavaneho centra Imobilio sa v ostatnom case objavilo vodorovne a zvisle dopravne znacenie vyhradeneho statia (2 + 3 parkovacie miesta na ukor pozdlzneho statia na chodniku).
Chcel by som preto vediet, ci je toto znacenie legalne/oficialne a ci by nemalo mat obmedzenu platnost napriklad v case prevadzkovych hodin centra, napr. od 7.00 do 19.00 (vo vecernych/nocnych hodinach by mohli byt potom vyuzivane obyvatelstvom)...
Pytam sa aj preto, ci je OK, ze stavitel ma jedno oficialne vyhradene miesto pre imobilnu osobu v blizkosti stavby. Pri rozostavanej budove si uz vyznacil dalsie tri miesta (pricom dalsie dve su este “nespristupnene” na druhom rohu stavby). Aj napriek ich existencii parkuje auta zo svojej flotily (sorry za vyraz ale boli casy, ked tam takychto poloaut/polovrakov parkovalo aj 5) na chodnikoch v okoli.
Nemam nic proti invalidom, citim sucit a nemam najmensi problem pomoct, ak je potrebne, ale niekedy mam pocit, ze v tomto konkretnom pripade sa niektore veci deju naschval...

16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Parkovacie miesta sú na súkromných pozemkoch a sú odsúhlasené aj na dopravnej komisii a KDI BA.

Miestny úrad mestskej časti Bratislava - Karlova Ves
17. október 2019

Martin

Super! Pre pat parkovacich miest na sukromnom pozemku obetujeme pat parkovacich miest na verejnom priestranstve. Vitajte v Karlovke! Alebo asi zacnem pestovat hrozno:).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania