Rozbitý chodník a obrubník na Kukučínovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 26. februára 2014

Na Kukučínovej ulici za Istropolisom (Trnavské mýto) je úplne rozbitý obrubník chodníka. Dezolátny stav je zrejmý z fotografií.

20. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Správca ciest - magistrát hl. mesta a príslušné oddelenie správy komunikácií si uvedomujú nie ideálny stav ciest a chodníkov v hlavnom meste. Hlavné mesto má v správe celkovo takmer 400 km ciest ktoré spolu tvoria 4 milióny m2. Na ich opravu môže využiť len tie financie, ktoré má pridelené v rozpočte schválenom poslancami mestského zastupiteľstva. Vzhľadom na obmedzený limit financií na túto činnosť sa robia aspoň čiastkové opravy najviac poškodených prejazdných povrchov ciest.

Oprava cesty aj chodníkov je v pláne, podľa stanoviska oddelenia správy komunikácií "Čiastočnú opravu povrchu sme mali v pláne už minulý rok, ale pre nedostatok finančných prostriedkov sme už túto opravu nemohli zrealizovať. Plán opráv na rok 2014 bude závisieť na výške finančných prostriedkov ktoré nám budú pridelené.
Pod zlý technický stav chodníkov sa podpísalo parkovanie áut na chodníkoch, ktoré ako pešie komunikácie nemajú konštrukciu ktorá by zniesla záťaž automobilovej dopravy. Oprava chodníkov je tak isto závislá na množstve finančných prostriedkov ktoré nám budú pridelené. "

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
23. február 2015

Peter Oravec

Bez zmeny, bez riešenia.
08. jún 2015

Peter Oravec

Bez zmeny.
18. august 2015

Peter Oravec

Niečo sa pohlo. Veselé je, že značka prikazuje chodcom, aby prešli na chodník na druhej strane ulice. Ten je však kompletne obsadený autami, ktoré na ňom parkujú (čiastočke) v súlade so zákonom. Huhuhu.
16. september 2015

Matúš Čupka

Obrubníky boli nedávno vymenené spolu s okolitým povrchom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania