Odstránenie vraku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Richard 27. júna 2017

Prosím o okamžité odstránenie nepojazdného vraku. Ohrozuje a špatí ulicu. Výzva na odstránenie vozidla bola na vozidle umiestnená pred už viac ako polrokom.

25. júl 2017

Jan Bakos

Haló, MÚ Nové mesto! Deje sa niečo? Treba poslať Infožiadosť? :/
01. august 2017

Peter Pšenica

Vyše roka neriešený vrak na Kukučínovej ulici

Už cca 1,5 roka odstavený vrak na Kukučínovej ulici, pri Istropolise, neďaleko vyústenia Škultétyho ulice, pri múre bývalej ŽST Filiálka. Vpredu bez značky, vzadu s nemeckou značkou, ale jednoznačne vrak s rozbitými oknami, odtrhnutým výfukom a stieračmi a vyše ročnou špinou pod ním. Zaberá vzácne parkovacie miesto. Na vrak som upozorňoval Magistrát, ale nič neurobili, ani výzvu nenalepili. Pritom to bolo ešte v čase, keď sa vraky ako-tak odťahovali, lebo teraz sa už takmer rok vyhovárajú, že nemajú vraky kam odťahovať, lebo jediné certifikované parkovisko je zapratané vrakmi, ktorých likvidáciu ešte neodsúhlasil Okresný úrad. Ako obvykle, kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. Tento vrak však mohli odstrániť ešte predtým, ale neurobili tak.
09. august 2017

Richard

Mestská časť Nové Mesto? Magistrát? Čakáte až budú z auta unikať prevádzkové kvapaliny? Vozidlo narúša estetický vzhľad obce. Hamba Vám, je to Vaša vizitka súčasnej samosprávy, ani zareagovať sa Vám nechce, že sa proces rieši alebo vôbec eviduje!
17. august 2017

Richard

Vozidlo je preč. Neviem kto ho odstránil. Na pamiatku však nechal črepiny skla. Komunikácia k podnetu je však ukážkou mestskej časti a jeho starostu kandidujúceho do župných volieb.
19. august 2017

Richard

Podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania