Bratislavská-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení

Pri zadnom vchode do mestskeho uradu, na Vajanskeho ulici je chodnik zarasteny brectanom a zavadzia na chodniku. Moze ho majitel/ mesto ostrihat?

25. september 2019

Sencan

Preco to chcete strihat? Ten porast je nadherny. Chodnik je dost siroky aj tak, navyse tam vela ludi nechodi....
25. september 2019

Jana

Je to chodnik a neda sa tam prejst ani s kocikom ani dvaja vedla seba.Preto.
25. september 2019

Jozef

Pan Sencan, to nemyslite vazne. Brectanom obrasteny plot zabera vyse polovicu chodnika a vy napisete ze ten porast je nadherny?
26. september 2019

Odpoveď samosprávy

Majiteľ bol vyzvaný na úpravu svojej zelene.
27. september 2019

Monča

Tento problém som nahlasovala už v lete, odpoveď mesta bola, že vyzve majiteľa. Nič sa však po výzve nedialo. Po tom chodníku sa v tom úseku dá prejsť iba tesne po kraji, keď to kvitne je tam množstvo včiel a vtedy sa tam nedá prejsť vôbec. Keď už má niekto zarastený plot, treba ho aj udržiavať. Chodník musí byť priechodný.
03. október 2019

Jozef

Polovica brečtanovej džungle je upravená. Super práca. Čaká sa už len na majiteľa rodinneho domu.
03. október 2019

Sencan

Preboha, tomuto hovorite uprava??? Otrasny masaker, co za barbar sa toho chytil? Neviem kto ma problem chodit po tom chodniku, v pondelok sme tade isli s dietatom uplne bez problemov, ak opomeniem niekolko dlhsich vyhonkov, ktore vytrcali von.
03. október 2019

Jozef

Pán Senčan, brečtan je ostrihany. Pride jar a za dva mesiace bude zeleny. To je ako plakat nad ostrihanou ovcou,ktorej vlna aj tak dorastie.
03. október 2019

Jozef

Dobrý deň, neviem prečo sa status podnetu zmenil na vyriešený, keď je zeleň na plote rodinneho domu naďalej. Fotografia z 3.10.2019. Zeleň je odstranena len z časti plotu, ktorý patri vedľajšiemu bytovemu domu.
03. október 2019

Jana

Podnet nie je vyrieseny! To ze sa konecne upravila cast zelene, ktora branila ucelu, na co tam ten chodnik je, neriesi este podnet. Treba upravit aj zvysok.
04. október 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto komunikuje s majiteľom, ktorý prisľúbil ostrihať svoju zeleň, keď sa zníži množstvo včiel a ôs s príchodom chladnejších dní.
17. november 2019

Jozef

Nekonečný príbeh, chladnejšie dni sú už dávno tu a majiteľ domu nekoná

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania