Na pántoch-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

zasahujúci krík na celý chodník. Bolo by vhodné ho orezat a chodník upraviť aby slúžil pre chodcov...

04. október 2019

Martin

Dobrý deň, žiadna odozva kompetentných?
08. október 2019

Vlastimil Marcin

Aj na obrázku je vidno,že krík siaha skoro až po zem... Celý úsek tohto chodníka patriaci pod Raču je v absolútne ignorovanom stave zo strany samosprávy už dlhodobo. Ten istý chodník ďalej patriaci pod Vajnory je pravidelne čistený. Žeby Rača absolútne ignorovala toto svoje územie a nás obyvateľov tu bývajúcich? ????
08. október 2019

Vlastimil Marcin

Aj na obrázku je vidno,že krík siaha skoro až po zem... Celý úsek tohto chodníka patriaci pod Raču je v absolútne ignorovanom stave zo strany samosprávy už dlhodobo. Ten istý chodník ďalej patriaci pod Vajnory je pravidelne čistený. Žeby Rača absolútne ignorovala toto svoje územie a nás obyvateľov tu bývajúcich? ???? Vyzerá to tak,že keďže ľudia tu žijúci platia dane Vajnorám,keďže územie bytoviek patrí pod Vajnory,tak úseky patriace pod Raču,Rača nemá dôvod starať sa o toro územie. Tak nech nás prevezmú Vajnory!!!!!! Celé okolie Rybničnej 61-59 ! !!
18. október 2019

Martin Uváček

Podnet neriešený, bez reakcie magistrátu.
21. október 2019

Martin

podnet neriešeny... toto je ďalší podnet neriešeny v danej lokalite: Na pántoch-chodník-rozkopaný https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/79607/na-pantoch-chodnik-rozkopany ľudia čo tu bývate napíšte mail priamo primátorovi nech vidí ako sa o vás straju, tu je jeho mail : [email protected]
01. november 2019

Martin Uváček

Ako tak ostrihané ale chcelo by to viac skrátiť.
01. november 2019

Vlastimil Marcin

Mne odpísal Primátor Vallo,že osobne z úradu vyšle skontrolu,ako je to urobené. Akože bývam tu 5 rokov a už mám dosť toho, čo sa tu deje - vlastne nedeje
01. november 2019

Vlastimil Marcin

Keď absolútne nekomunikuje Rača, a ani táto aplikácia, tak aspoň Hlavné Mesto 👍
14. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Dňa 29.10.2019 bola časť chodníka na ulici Na pántoch, ktorá je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy vyčistená a zeleň zasahujúca do chodníka orezaná. Zlý stav vozovky a chodníkov evidujeme, pri zostavovaní plánu opráv na ďalší rok budú navrhnuté na zaradenie do plánu.

S pozdravom,

Oddelenie správy komunikácií a stavebných činností
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
25. november 2019

Martin

Podnet vyriešený, krik je ostrihaný chodník vyčistený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania