Rozbite sklo na zastávke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jana 03. marca 2014

Na zastávke Brodna pri Lidl je rozbitá okenna tabuľa, v okoli je množstvo skla. Nazastávku chodí veľa ľudí, sklu sa snažia všemožne vyhnúť.

04. marec 2014

Roman

Odkedy tam postavili ten zbytocny Lidl, su tam same problemy. V okoli a na novovzniknutom parkovisku sa potuluju divne individua, ozrate a neraz pomocene, pred Lidlom postavaju zobraci, ktori pytaju drobne, na zastavke castokrat podgurazeni teenageri otravuju ludi, cakajucich na trolejbus a aj to rozbite sklo na zastavke to len dokumentuje. Postavenie budovy Lidlu navyse uplne odrezalo bulvar, ktory viedol od OD Kocka cez Gagarinovu a sirokym schodiskom az pred dnes totalne zdevastovanu budovu byvalej radnice. Na peticiu obyvatelov, ktori protestovali proti vystavbe Lidlu, zabratiu zelene a vyrubu stromov pre parkovisko, nikto nebral ohlad. V tesnej blizskosi Lidla totiz stali potraviny Rema 1000 a Lidl nikto nepotreboval. Rema nasledne skrachovala, v jej priestoroch je dnes herna, do ktorej v neskorych nocnych hodinach prichadzaju vyholene hlavy, ktore arogatne parkuju na chodnikoch a hulakaju po ulici. Takto dopadli obyvatelia okolitych ulic len kvoli bezohladnemu zameru retazca, ktory tam silou-mocou chcel postavit prevadzku. To sklo treba odstranit IHNED! Ta impotentna ruzinovska samosprava urcite do 30 dni odpovie, ze treba kontaktovat DPB, aby to pozametal. Z tohto Kocurkova musi byt normalnemu cloveku na vracanie.
06. marec 2014

Viva

Áno, tá herňa/kasíno v budove bývalých potravín, to je to, čo obyvatelia okolia najviac "potrebovali" ...
Ďakujeme.
07. marec 2014

Klára

Predpokladám, že minimálne každý vodič MHD, ktorý jazdí po tejto trase, vie povedať v Dopravnom podniku, že to treba odpratať.
24. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

spoločnosť J.C.Decaux, ktorá vlastní a spravuje tieto zastávky okamžite odstránila zbytky skla a v priebehu ďalšieho dňa bolo sklo vymenené.


Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
24. marec 2014

Roman

Este ze sa o to nemusela postarat ruzinovska samosprava. To by trvalo doteraz...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania