Cirkus Metropol – reklamný smog

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Jan Hubar 10. marca 2014

Znova raz je celá Petržalka komplet zamorená dočasnými reklamnými pútačmi, tentoraz na cirkus Metropol. To si ozaj cirkus nemôže prenajať jeden z tých tisícov billboardov (zväčša ilegálnych na území mestskej časti alebo magistrátu) a takto lákať občanov na vypelichaného medveďa v klobúčiku?

Prosím mestskú časť aby zverejnila:
1. Či vydala povolenie na dané pútače. Alebo sú postavené ilegálne a nikto to nerieši?
2. Ak sú legálne, koľko eur do pokladnice mestskej časti zaplatil daný cirkus?

Jedná sa o pravidelný problém, keď občanov opakovane zahlcujete mediálnym smogom úplne zbytočne. Ocenil by som, keby ste tento druh reklamy úplne zamedzili.

11. marec 2014

Peter

presne toto riesim uz velmi dlho, pisal som uz sem, pisal som ftacnikovi. ale nikto s tym nic nerobi. dokonca som pisal podnet aj siemensu ale stale nic.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/4728/reklamny-smog-v-petrzalke.
tie lampy vyzeraju dost nechutne aj bez tych putacov a este tam slahnu take nieco. hlavne ze sa pan ftacnik vystatuje ako odstranuje nelegalne reklamy ale toto nevidi, onedlho sa cirkus prestahuje pobalia si to a bude o "vyriesene" prejdu do inej mč a problem bude zase tam ale kym sa to vyriesi tak sa odstahuju a nebude opat co riesit? co takto aby nabehli verejnoprospesne prace a ten bordel dali dole?
11. marec 2014

Mato

Mozem iba suhlasit s kazdym bodom. Verejne osvetlenia su v katastrofalnom stave, spinave. hrdzave, kazdy cirkus co pride si robi co chce a mesto nic "nevidi, nepocuje". Podla mna to chce poriadnu akciu.....taku vatricku, aby sa uz konecne niekto poriadne prebral.
13. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
reklamy cirkusu sa nachádzajú na stĺpoch verejného osvetlenia, ktoré má v komeptencii hlavné mesto. Oslovili sme preto hl. m. SR BA, odkiaľ nás informovali, že už oslovili cirkus tu v Bratislave a zároveň oslovili aj riaditeľstvo cirkusu v Prahe. Upozornili ich na nezákonnosť umiestňovania reklamy. Podľa dostupných informácií cirkus okamžite reklamy odstráni. Situáciu budeme sledovať.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
13. marec 2014

Peter

24.2. som o tom informoval aj inych kompetentnych slovo okamzite sa da zrejme vysvetlit po svojom, zrejme myslia okamzite po skonceni vystupenia, preco to nemoze magistrat odstranit ako kazdy neporiadok. Chvalili sa ako odstranuju nelegalne reklamy, ci aha to bolo len akoze. Zrazu robia rozdiely upozornia a cakaju kym to odstrania, sa nacakame. STRHNUT a ZLIKVIDOVAT naco cakat?!
15. marec 2014

Vlado

Takze ked je to nelegalne, tak mozem svojpomocne strhnut najblizsi takyto putac a hodit ho do kontajnera? Aspon by som pomohol mestu, ktore nevie, co s tym
19. január 2020

🌳

Vzhľadom na vek podnetu navrhujem označiť ako Uzavretý. Pútače sú dávno preč.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania