Stromová-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Zuzana 14. novembra 2019

takmer celý chodník je už rozbitý, nedá sa tade prejsť, s kočíkom už vôbec, ťahá sa to tu už roky, dokedy? (opravujú sa tu naokolo chodníky, ktoré to absolútne nepotrebujú....)

14. november 2019

Zuzana

stale sa to zvacsuje, zachvilu pojdeme po ceste ????
16. november 2019

Zuzana

8.7. ste nahlasili, 4 mesiace po a je to len horsie.... ale pred tyzdnom opravovali hore na Bardosovej oproti poste asi 50m chodnika, na ktorom 90% casu len stoja auta... tie su asi prednejsie, ako chodci v tomto meste
19. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. november 2019

Jan

Zuzana, malo by sa to pohnut, snad este pred zimou. Tie chodniky co myslite ze sa opravovali, tak tam sa kladla optika a pod, tj opravili ich nasledne firmy co robia pokladky kablov. Mestska cast ani mesto na Kramaroch chodniky dlhodobo neriesi.
22. november 2019

Zuzana

optika viem, medzi zastavkami Magurska a Bardosova, na takom malom kusku, ja som mala na mysli chodnik oproti poste, hore v krizovatke, ako je uz ulica Bardosova. Tam len stoja auta. Detto na Klenovej pri kostole vpravo, 50 m slepy chodnik =
nove parkovisko pre auta, hlavne ze po lavej strane steceny zniceny asfalt od slnka a neriesi sa to, co tu byvam (10r)
05. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oddelenie správy komunikácii uvádza, že uvedený úsek chodníka bol opravený 13. 12. 2019. Oddelenie správy komunikácií chodníky v tejto lokalite neopravovalo, nové chodníky musel podľa našich podmienok urobiť rozkopávateľ.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania