Medená-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Jardo Mladší 01. decembra 2019

napriek tomu že na vianočných trhoch je plno policajtov,veselo sa parkuje pri Redute a pred Carltonom či na Mostovej.

01. december 2019

Floralys

na toto som uz viackrat pozeral. je to otrasne a mal by tam byt vseobecny zakaz vjazdu alebo rovno osadit stlpiky. tiez ma stve ze na druhej strane popri elektrickovej trati tiez veselo parkuju taxikari , vany, mikrobusy, busy, presporaky a ine. ved je to samotne centrum! nech parkuju inde. policajtov je dost ale bavia sa. nezaujima ich ani to ze tam kolotocari nacierno predavaju svetielkujuce balony a pri divadle na blikackach blokuju cestu.
02. december 2019

U NAS TAKA OBYCAJ

Znenie pravidla o parkovaní na chodníku sa zmenilo tak, aby bolo jednoznačne uvedené, že parkovať na chodníku možno len na takom mieste, kde nebude dochádzať k jazde po chodníku, ale pôjde skutočne len o zaparkovanie na chodníku, ktorý je primknutý (susedí) s cestou. Je to z dôvodu posilnenia ochrany najzraniteľnejšieho účastníka cestnej premávky na chodníku, ktorý je budovaný a určený práve pre chodca (kde sa voľne pohybujú, hrajú deti).
19. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadky Exp. MsP BA I sa zamerajú na túto lokalitu a riešenie priestupkov páchaných vodičmi parkujúcimi v rozpore so zákonom č. 8/2009 Z.z.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
20. január 2020

Peter Oravec

Dobrý deň,
ja osobne nesúhlasím s automatickým uzatváraním takýchto podnetov po odpovedi magistrátu systémom copy/paste.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania