Radlinského-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Katka 22. januára 2020

Dobrý deň, aké sú plány s dočasným prechodom pre chodcov pri námestí Mateja Korvina? Vybudovalo sa tu veľa bytov a kancelárskych priestorov a najbližšie prechody sú veľmi daleko. Tento je často používaný a tak verím, že sa zachová a zoficialni. Vďaka

23. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
23. január 2020

Monika Váňová

Dobrý deň, tento podnet ale inak nazvaný tu je odo dňa keď dočasný prechod zrušili, čo bolo asi 2 mesiace pred koncom roka.
Denno denne tento neexistujúci prechod využiva veľa ľudí vrátane mňa, nakoľko je to najpohodlnejšia cesta - prechod cez Radlinskeho ulicu.
Podľa mojich informácií sa Staré mesto odvoláva, že daný cestu spravuje Hlavne mesto... Začarovaný kruh. Iba dufam, že sa prechod opäť objaví.
28. január 2020

Monika

Typické, staré mesto sa furt vyhovára na magistrát a ten zase na staré mesto. Toto sa deje neustále pri rôznych podnetoch, je to jeden cirkus, kde nie je vôbec žiadna vôla dať veci do poriadku.
13. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

priechod pre chodcov bol odstránený vodným lúčom, teda žiadna farba na vozovke sa už nenachádza. Oddelenie dopravného inžinierstva pracuje na príprave nového priechodu pre chodcov podľa súčasných štandardov (bezbariérová úprava, moderné osvetlenie a pod.)
Za trpezlivosť a Vašu ochotu prispievať prostredníctvom podnetov k rozvoju nášho mesta Vám ďakujeme.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
24. marec 2020

Martin Uváček

Nový priechod je už vyznačený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania