Račianska-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Zuzana 29. januára 2020

Dobry den.
Obraciam sa na Vas ohladom neporiadku v domceku na Filialke. Uz niekolko dni tam byvaju bezdomovci. Vznikol tam velky neporiadok (ako ostatne vzdy, ked sa niekam nastahuju). To co palia sa neda dychat, je to stiplave. Najhorsie je to, ked idem okolo s detmi, ledva zvladaju dychat pokial prejdeme okolo. Najzavaznejsie je, ze tam zacali pobehovat potkany! Kusok odtial je skolka, na opacnej strane detske ihrisko. Uprimne, nemyslim si, ze tento domcek je obyvany oficialne.
1. januara tu boli zasahovat hasici (2 auta, 1 hasicska sanitka) a taktiez tam boli aj policajti. Slecna/pani, ktora tam vtedy bola tam prekvapivo mohla aj nadalej ostat. Nikto nic neurobil, aby sa to nedostalo az do dnesneho stavu.
Urcite viete, kolko trvalo, aby sa vystahovali z garazi na filialke.

27. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Požiadali sme majiteľa o vyriešenie podnetu. Zverejňujeme odpoveď ŽSR:

Predmetom podnetu je stavba Bratislava filiálka – stavadlo č. 1. Stavba slúžila pre prevádzkové potreby Železníc Slovenskej republiky. Po ukončení železničnej prevádzky v ŽST Bratislava filiálka zostala stavba neobsadená. Zabezpečená bola zamrežovaním, resp. zadebnením vstupov. Toto zadebnenie bolo opakovane násilne odstraňované bezdomovcami a stavba neoprávnene užívaná.
Vstupy do stavby opätovne zabezpečíme.

Kancelária starostu
07. február 2024

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Domček bol zbúraný v roku 2022.
07. február 2024

Zuzana

Hm, smutné je, že odpovedáte na podnet podaný pred 4 rokmi. A to sa ešte pred 2 rokmi stal bezpredmetný, keďže domček bol zburaný. A smutnejšie je, že táto informácia vám trvala 2 roky, pokiaľ ste ju napísali.
11. február 2024

Martin Uváček

Haló pan Zuzana, a čo ste vy robili dva roky? Načo sem dávate podnety, ktoré sa potom ani nezaujímate, dokonca sama ste priznali, že už viete že dávno nie je aktuálny. čo Vám bránilo sem pridať aktualizáciu. Ja som na Váš podnet narazil náhodou keď som išiel okolo a tak som ho aktualizoval. To je podľa Vás smutné, že sa človek zaujíma o svet okolo seba a chce tu trochu upratať?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania