Mlynské Nivy-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Michal 05. februára 2020

Prepadava sa chodik, kazdy den o par cm nizsie. Uz je to niekolko dni a je to otazka casu kedy sa cely prepadne. Je to dost zle nakolko sa to moze prepadnut pod chodcom alebo autom ktore tam moze parkovat.

05. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
06. február 2020

Filip

Keby len chodník. Horšie je, že po dvojmesačnej uzávere cesty sa opäť prepadáva enormnou rýchlosťou na opačnej strane koľajníc ako predtým. Je už len otázkou niekoľkých dní kedy bude cesta opäť neprejazdená.
06. február 2020

Peter K.

Presne tak, postupne sa to tam prepadava viac a viac a zacala sa prepadavat uz aj cesta, vcera som videl prve auto suchnut spodok.. Ked sa do toho samosprava pusti rovnakym tempom, ako v lete minuleho roku (t.j. o viac nez mesiac), tak sa tam tentoraz nejake auto fakt prepadne..
06. február 2020

Tomas Mahi

Taktiež by som to nahlásil ako znečisteny chodnik.
06. február 2020

Tomas Mahi

Taktiež by som to nahlásil ako znečisteny chodnik.
07. február 2020

Peter K.

Dovolim si este pridat suvisiaci problem - s najvacsou pravdepodobnostou koli postupujucemu prepadu nefunguje nocne osvetlenie prave od tej lampy pri prepade az po uplne opacny koniec ulice po Bizon..
08. február 2020

Michal

Osvetlenie nahlásené viackrát za posledných 10dni na linku Siemens, ktorá to spravuje. že-vraj sa na to pozrú. Čo sa týka prepadu, nahlasil som to to už priamo na magistrát a už sa tým zaoberajú, podnetu bol pridelený kód MAGS OVV 43119/2020. Tak snáď sa dovtedy nič nikomu nestane, keďže každý deň je to horšie a horšie.
09. február 2020

Ružinov - Prievoz

Stále viac a viac akutálne to je označené sprejom.
09. február 2020

Michal

chcel som pridať video, ako jedno auto za druhým oškrie podvozok, keďže idú rýchlo. tak len foto pre kompetentných
10. február 2020

Pozorovatel

@admin
Pracovnici magistratu, bolo by prosim mozne osadit aspon dopravne znacky upozornujuce na nerovnost vozovky + znizenie rychlosti? !

Dakujem
10. február 2020

Michal

Ja som tam dnes videl znacky, par metrov predtym ze spomalenie na 20, ocividne si to ale maloktovsimne.. uz je tam aj olejova skvrna, urcite si niekto na tom znicil vanu.. jazdia tam kamiony, domiesavace, ja sa skor cudujem, preco ta cesta nieje uzatvorena, ved sa to tymi tazkymi vozidlami len zhorsuje.
11. február 2020

Michal Blanárik

Ano tie znacky tam pridali vcera cez den, dnes rano tam uz boli aj nejake stroje (baeger, nakladne auto s kontajnerom na velkoobjemny odpad ...). Neviem co maju v plane robit, ale nejaka aktivita tam uz prebieha.
11. február 2020

Peter K.

Aktualne je uz ulica uzatvorena pre auta, uz su aj umiestnene znacky slepej ulice.
11. február 2020

Pozorovatel

Prasklo tam vodovodne potrubie?
11. február 2020

Michal

áno potrubie, povedali že už ho aj opravili. bol som sa spýtať. čiže vozovku musia dať dokopy. uvidíme ako dlho to bude trvať
12. február 2020

Andrej

dnes bola ulica komplet na sirku vratane chodnika rozkopana, stavenisko oznacene zo vsetkych stran a ani to nezabranilo niektorym vodicom obchadzat cez travnik a kluckovat medzi zatarasmi. jeden dokonca pekne vystupil, odsunul znacky, presiel, znova vystupil a znacky vratil na povodne miesto :)
13. február 2020

Michal

Aktuálny stav vozovky a prác k dnešnému dňu. Taktiež fotky zachytávajú morálny stav šoférov, ktorí napriek zákazu prekonajú samých seba ✌️ a prekážky, v dosiahnutí svojho cieľa - dostať sa na bajkalskú 👍
21. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Radi by sme Vás informovali, že podnet sa začal okamžite riešiť. V súčasnosti je oprava prepadu vozovky a chodníka na komunikácii Mlynské Nivy Bajkalská – Hraničná ul. v štádiu pred dokončením.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. február 2020

Jaroslava

Mlynské Nivy-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Cesta sa každým dňom viac a viac prepadá. Je to pri železničných koľajách.
23. február 2020

Michal

stav prác k 23.2 snáď to robotníci doklepnu už do volieb a bude to prejazdné! budeme vďační
25. február 2020

Michal

tak už sa to blíži k finále! ✌️
07. marec 2020

Ružinov - Prievoz

Hotovo vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania