Palisády-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Jan 12. februára 2020

Dobry den, rad by som nahlasil ohrozenie chodcov ako aj plynulosti premavky na krizovatke Korenicova a Palisady. Vzhladom na opakovane nedodrziavanie vyhlasky a zvisleho znacenia. Auta parkujuce v zakaze zastavenia ako aj na prechode navodzuju kriticke situacie. Su tak ohrozeni obcania, premavka ako aj deti zo skoly ZS Milana Hodzu. Poprosim o vykonavanie namatkovych kotnrol v roznych hodinach, nakolko sa jedna o roznaskove auta, a zakaznikov prilahlych prevadzok. Nasledne poprosim a prisne a pravidelne sankcionovania, takto parkujucich aut. K tvrdeniu je podlozna aj fotodokumentaciou z roznych casov a dni.

14. február 2020

Pozorovatel

@Jan

Co na to Mestska a Statna policia? Kontaktovali ste ich ?
28. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príslušníci Exp. MsP BA I boli inštruovaní o povinnosti výkonu pravidelných kontrol zameraných na riešenie parkovania vozidiel na Palisádoch v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania