Palisády-stĺpik-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter Oravec 16. februára 2020

Riedko osadené stĺpiky na Palisádoch pri Hrade ako zábrany parkovania. Prosím o doplnenie stĺpikov, alebo o odstránenie tých, čo sú tam, pretože tak či tak neplnia svoj účel.
Pri tomto podnete
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/67386/palisady-kos-chybajuci
magistrát tvrdí, že "stĺpiky slúžili aj na uchytenie smetného koša, slúžia ako zábrana proti parkovaniu, na chodníku oproti slúžia ako zábradlie."
Vzhľadom na to, že stĺpiky ako zábrana proti parkovaniu sú osadené riedko a neplnia svoj účel, prosím o ich odstránenie, alebo o doplnenie stĺpikov, aby sa naplnil ich účel.

04. marec 2020

Odpoveď samosprávy

03. apríl 2020

Peter Oravec

Matúš Vallo ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie Matúšovi Vallovi.
07. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Odstránenie stĺpikov nie je zaradené do plánu opráv na rok 2020, ani ho nepovažuje za prioritu. Myslíme si (a iste nám dáte za pravdu ako pravidelný prispievateľ), že v meste je viac prioritnejších podnetov na ktoré je potrebné vynaložiť finančné prostriedky.

Napriek tomu, že stĺpiky nie sú osadené bližšie k sebe, aj tak vizuálne upozorňujú vodičov na to, aby nevstupovali na chodník.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. apríl 2020

Peter Oravec

Dobrý deň,
nie, nemyslím si nič, a o vašich prioritách už naozaj vonkoncom nič. Ja som zadávateľ podnetu. Magistrát má vedieť, čo je priorita a čo nie je priorita. Tak ma láskavo nemanipupujte do polohy, že mám niečo uznať alebo neuznať. Na riešenie podnetov ste tu vy a nikto iný. A teda aj na určovanie priorít.
Nepoznám legislatívny text, ktorý by hovoril niečo o "vizuálnom upozorňovaní vodičov, aby nevstupovali (vodiči vstupujú???) na chodník". Takáto absurdná myšlienková konštrukcia je výmyslom magistrátu bez akejkoľvek opory v zákone. Ten stĺpik tam buď nemá čo robiť, alebo ich tam má byť viac. Bodka.
Prosím o preposlanie tejto reakcie Matúšovi Vallovi s prosbou, aby na oddelení vzťahov s verejnosťou zamestnával profesionálov, a nie agentúru JPP. Ďakujem.
07. apríl 2020

Peter Oravec

Apropo, podnet samozrejme vyriešený nie je. A vzhľadom na to, že magistrát uznal oprávnenosť podnetu, ale nie jeho prioritu, nemožno podnet ani uzavrieť. To len tak pre istotu a pre admina. S pozdravom.
25. november 2020

Peter Oravec

Dobrý deň,
neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
28. apríl 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.
18. august 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
Aktuálny stav: bez zmeny.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania