Vlárska-značka na ceste -neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Jana Landova 29. februára 2020

Na Bardosovej ulici pribudla oranzova vodorovna znacka STOP. Znacka je v noci malo vyrazna a nedoplnena o ziadnu zvislu znacku, preto je neplatna. Ziadam o jej zmazanie, kedze nedava zmysel. Ak mala doplnat znacku prednosti protiiducich vozidiel pred zakrutou, nema opodstatnenie, pretoze by tak iba schvalovala jazdu v protismere. Ak mala umoznit vytocenie vozdiel prichadzajucich z Vlarskej odbocujucich vpravo, tiez nema zmysel, lebo krizovatka je s prednostou sprava a teda prednost ma vozidlo, z ktoreho je urobena fotka. Navyse je tam zona obmedzenia rychlosti na 20 km/h. Teda naco ju tam kto daval?

01. marec 2020

Jana Landova

K vodorovnej znacke uz pribudol semafor, zatial vypnuty a na inom mieste znacka oznamujuca neprejazdnost v urcitych datumoch. Ziadam, aby boli znacky pridavane a odstranovane naraz, aby nevznikali zbytocne otazky.
03. marec 2020

Jozef

Treba prikladať aktuálne zábery.
03. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia oddelenia investícií a verejného obstarávania v čase
od 1. až do 23. marca 2020 bude prebiehať rekonštrukcia Bárdošovej ulice. Počas stavebných prác bude premávka riadená svetelnými semaformi a zastávka MHD bude posunutá.

Kancelária starostu
03. marec 2020

Jana Landova

Dakujem Jozefovi za aktualny zaber. Z mojej strany bolo mozne prilozit iba nocny zaber, na ktorom maloco vidno.
05. marec 2020

Jozef

vyriešené.
31. august 2020

Jana Landova

Podnet je možné označiť ako vyriešený. Všetky obmedzujúce prvky z cesty zmizli. Problematické miesta v zákrute boli naviac opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania