Odpad za a v okolí zastávky Zoo

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Peter Heretík 10. apríla 2014

V okolí zastávky Zoo (ak idete autobusom č. 31 v smere k Mostu Lafranconi) je nechutný neporiadok, priam až malé smetisko.

26. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zabezpečenie čistoty na zastávkach MHD patrí do kompetencie Dopravného podniku, a. s. V prípade potreby oslovíme dopravný podnik Bratislava, a. s., aby zabezpečil nápravu.

Monika Rosová
referát ekológie a zelene
Miestny úrad MČ BA - Karlova Ves
20. marec 2016

Nedam Nikdy

Smeti za zastávkou MHD (linka 39)
04. október 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, od nahlasenia podnetu to zrejme bolo aspon raz upratane, no bude potrebna opatovna navsteva pracovnikov DPB
tento podnet scasti suvisi s inym https://www.odkazprestarostu.sk/22469 - spojivkom je smetny kos - ludia dnesnej doby su spravidla prasce, je im pohodlnejsie hodit zbytocnu plechovku za pristresok zastavky ako do spominaneho kosa
28. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme, že zastávka ZOO na ul. Staré grunty v smere na Lafranconi bude rekonštruovaná ako jedna z prvých, už v najbližšej dobe. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
18. december 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, slusni ludia vyskytujuci sa v Mlynskej doline sa tesia na novu zastavku, zatial vsak postaci, ked bude upratane okolo tej starej (ked uz to za nou neslusni ludia rozhadzali a zas*inili)
v porovnani s mojou minulou navstevou je to lepsie, mozno aj vdaka velkemu poctu napadanych listov (ktore opticky skryju neporiadok, podobne ako sneh)
07. február 2020

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
na uvedenej zastávke má DPB, a.s. osadenú smetnú nádobu, ktorá má slúžiť na drobný odpad súvisiaci s prepravou cestujúcej verejnosti v prostriedkoch MHD (použitý cestovný lístok, použitá hygienická vreckovka...). Bohužiaľ stále sa nájde značné množstvo ľudí, ktorí používajú smetné koše na zastávkach MHD na komunálny odpad, čo spôsobuje preplnenie košov už pár hodín po ich vyprázdnení a na dôvažok znečisťujú okolie. Upozorňujeme však, že DPB, a.s. zabezpečuje čistotu len v priestore zastávky MHD a nie na susediacich plochách.Rovnako tak i kosenie a údržba zelene na susediacich plochách zastávky presahuje rámec činností, ktoré na zastávkach MHD vykonáva DPB, a.s. Prístrešok by mal byť vymenený za nový na rozhraní prvého a druhého kvartálu roku 2020
Kedy? I. kvartál 2020

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť
28. marec 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, aktualne to za predmetnou zastavkou vyzera vcelku slusne, dakujem(e) za vsetky prospesne aktivity s nou suvisiace
snad sa po vymene za novy pristresok budu cestujuci a okoloiduci spravat kulturnejsie, casto to totiz funguje podla tzv. teorie rozbitych okien - vidim zanedbane prostredie, spravam sa lahostajne a stracam zabrany pri pripadnom rozhodovani "kam s odpadom?"
03. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, teóriu rozbitého okna poznáme a v rámci možností sa snažíme problémy riešiť promptne, aby neprivolávali ďalšie. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
09. jún 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, ak by to niekoho z obcanov zaujimalo, novy zastavkovy pristresok sa uz rysuje
stary bol strhnuty, jeho okolie upravene, zaklady vybudovane, coskoro sa dockame vyssej kultury cestovania!
23. jún 2020

Lukáš Bartošovič

zastavka bude coskoro dokoncena, to je ono!
prve dva zabery z 19.06'20, posledny z dnesneho skoreho rana
25. jún 2020

Lukáš Bartošovič

pribudol asfaltovy povrch
05. júl 2020

Lukáš Bartošovič

a zastavka je hotova, vyborne, dakujem(e)!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania