Bilbordy v školskom areáli na Majerníkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

V riešení
meno
Michal K. 30. marca 2020

Prosim, v ramci boja proti reklamnemu smogu, o odstranenie bilbordov na skolskom dvore ZS Alexandra Dubceka.

01. apríl 2020

jajbolina

Pridávam sa. Je nežiadajú aby štátne, aj samosprávne majetky boli využívané na prenájom reklamných nosičov. Dúfam, že sa konečne dočkáme nového stavebného zákona, ktorý samosprávam umožní regulovať reklamu aj na súkromných pozemkoch a nebude úmyselne deravý.
01. apríl 2020

Michal K.

stacilo by regulovat to na pozemkoch mesta, statu a samosprav, iba nevydavat povolenia, a bolo by toho vyrazne menej
01. apríl 2020

jajbolina

Nestačí to Michal, pozris sa na vyspelé krajiny (stačí Viedeň) a pochopíš že sme tu zamorený reklamnou pliagou. Je to ako mor, ale korupčný. Prejdi hranice do AT a uvidíš ten zásadný rozdiel, tam stromy a zeleň, u nás billboardy, megabillboardy, plagáty a rekl. nosiče všetkého druhu. Nevidím dôvod prečo by aj Slovensko nemohlo byť civilizovaná krajina, stačí nekradnúť. Aj preto som tam spomenul potrebu prijať účinný stavebný zákon, účinný bez dier čo slúžia len na korumpovanie politikov.
06. apríl 2020

Andrej

Ďalší bilboard je na úrovni zastávky trolejbusu (smerom dole kopcom), bol tam pred časom vycapený predvolebný plagát - ukrivdený Mazurek, našťastie ho počarbali.
10. máj 2020

orel skalný

Chýba mi reakcia tu Samosprávy ????!!!! Hrá mŕtveho brouka... TO: Admin - Prosím preposlat ešte raz na MČ vopred vďaka
12. september 2020

Tamara Janecova

Prosime o odstranenie bilboardov zo skolskeho arealu, stav k 12.9.2020, dakujem
16. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
voči stavbám na parcele č. C 1669/2 je vedené konanie o zmene doby trvania reklamných stavieb, výsledkom ktorého bude predĺženie doby trvania rs alebo sa konanie zastaví a následné bude vedené konanie o nariadení odstránenia rs.

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Karlova Ves
16. september 2020

jajbolina

Čo je to za alibizmus? Tak iodete púredlžovať prenájom alebo ho ukončíte? Pani starostka predsa mediálne prezentovala že MČ KV nebude na svojich pozemkoch prenajímať reklamné stavby.
Ďakujem vopred za zníženie reklamného smradu v našom meste. Aj my chceme žiť v civilizovanom meste kde je zeleň miesto billboardov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania