Dulovo námestie-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
David Hargas 03. mája 2020

Dobry den, chcem sa spytat na stanok uprostred Duloveho namestie - pri fontane, ktory dnes otvoril, ktory capuje pivo do plastovych poharov, ktore ludia potom popijaju sediac na lavickach alebo na namesti. Je toto v dnesnej epidemiologickej situacii spravne - odhliadnuc od toho ze pitie na verejnom priestranstve je zakazane. Ako sa dany stanok dostal k povoleniu predavat?

05. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
17. máj 2020

michal

Doplnenie m podobnym podnetom na stanok a verejny neporiadok aj zdevastovana lavka drevena s vytrhanytmi doskami a trciacimi srobami.
21. máj 2020

michal

Dobry den, situacia na dulaku sa meni na cirkusovy stan a nie namestie. Pribudol tam kolotoc stanok s cukrovou vatou a vcera najnovsie stolicky porozmiestnovane. Dulovo namestie prestalo plnit funckiu namestia a zmenilo sa jeden velky cirkus kde polka laviciek je zabrata stankami kolotocom a ta druha ludmi ktori tam prisli do open air krcmy nemyslim si ze namestie by malo sluzit takemuto ucelu. Nemam problem ak sa tam urobi nieco ako bolo v zime vianocne trhy bolo to mile docasne riesenie ale ten stanok tam stoji od zimy. Mila samosprava co vy na to?
25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, ak máte takýto pocit, ale podobné reakcie sú naozaj zriedkavé. Drvivá väčšina obyvateľov z okolia reaguje veľmi pozitívne - najmä preto, že kedysi prakticky nevyužívaná plocha sa zmenila na priestor na stretávanie ľudí z okolia.
Upozorníme však prevádzkovateľov, aby dôslednejšie dočisťovali okolie.

S pozdravom

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
08. jún 2020

Ľubica Hargašová

Dulovo námestie-Verejný poriadok

Pivo a kolotoče- súčasný symbol Dulovho námestia.
Z Dulovho námestia je už mesiac krčma, s čapovaným pivom, s cukrovou vatou, kolotočmi a s mobilnými toaletami pod stromom, kde sa hrajú deti . Pán starosta, o tomto probléme som Vás už informovala mailom, nereagovali ste. Vaša hovorkyňa tvrdí, že máte zviazané ruky, Dulovo námestie vraj nepatrí Ružinovu, ale hotelu Apollo. Tak prečo potom výzdoba námestia, upratovanie, aj údržba fontány sa hradia z verejných prostriedkov? A MU je dokonca spoluorganizátorom gurmánskych podujatí, ktoré sa pripravujú. Takže asi nemáte veľmi zviazané ruky. Vedia o tomto probléme poslanci MZ, alebo hlas ľudu počúvajú len pred voľbami???
Prosím, riešte problém. Tip pre budúcnosť: Námestie A.Hlinku je väčšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania