Jasovská - problémové parkovanie


Uzavretý
meno
Igor Ant 03. júna 2020

Nedovolené parkovanie na chodníku.. jazda po chodníku, nedodržanie 1,5 m

29. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Jasovskej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
03. február 2022

Maria Zajacova

Dobrý deň prajem, kedykoľvek príslušníci prídu na dané miesto v okolí 20 metrov nájdu cca 30 áut porušujúcich dopravné a iné predpisy. Autá tam stoja 24/7, na mieste kde bola tráva je blatová plocha, chodníky pre peších a už vôbec pre kočíky absolútne nepriechodné. Jediná možnosť ako sa dostať pešo zo zastávky autobusu je po ceste bez krajnice, keďže už ani cez trávu sa nedá prejsť lebo je to stanovisko. Problém neriešený mesiace, hliadku uvidíte len ak ktosi zavolá a majú teda podnet zaevidovaný. Situácia je už aj nebezpečná, keďže sa po chodníku ani tráve nedostanete. Obyvatelia sú nútení chodiť PO CESTE.
14. február 2022

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania