Nevyužitý stĺp na zastávke Vodárenské múzeum

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Stĺp je už natretý, akurát netuším k čomu slúži. Chýba svietidlo a samotný stĺp zavadzia na zástavke MHD Vodárenské múzeum v smere do Devína.

18. jún 2020

jajbolina

Tak po 1. určite sa to realizuje v rámci rekonštrukcie koľají (to je predsa snáď jasné?!)), 2. ten stĺp už mohli v rámci rekonštrukcie zároveň premiestniť za plot MESTKEJ FIRMY BVS, aby mali chodci viac priestoru na chodníku. Ide o využívaný chodník (mimoriadne úzky), lebo je tu Vodáresnká záhrada priestoru na chodníku veľmi málo. BVS by mohlo byť ústretové a dať súhlas na presun stĺpu VO za plot. Ďakujem.
18. jún 2020

Roman Mihalik

Ide o lampu na druhej strane, na zastávke v smere do Devína, píše sa v podnete. Tam nie je BVS
18. jún 2020

jajbolina

Jáj, tak táto lampa to je ešte horšie. Tá ZVADZIA priamo v strede nástupišťa zástavky MHD. Túto by sa zišlo premiestniť kúsok od nástupišťa a použiť úzky stĺp ako sú na Devínskej ceste a nie toto hrubé monštrum.

Prečo tam neosadia takýto tenký stĺp ako je na celej Devínskej ceste? Veď naň nie sú pripojené eliny, nemusí byť taký hrubý, nepraktický a obmedzujúci chodcov.
https://goo.gl/maps/p6BsZYFwTZGsjSbRA
18. jún 2020

Roman Mihalik

No zrejme to tak bolo v projekte... Podľa mňa len natreli lampu aby ladila s ostatnými, o nejakej prekládke sa asi vôbec neuvažovalo, keďže jednak nemá súvis s traťou a vidíme ako osadzaju nové stĺpy priamo do stredu chodníkov.
19. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

bohužiaľ úprava polohy stožiaru nebola predmetom projektu DKR. Z tohto dôvodu nebol stĺp presunutý a bol iba natretý. Svietidlo bude doplnené aby stĺp slúžil účelu verejného osvetlenia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. január 2021

Rastislav

Svietidlo nebolo stále doplnené.
(Poprosím preposlať podnet)
21. január 2021

Jozef

Žiadam vrátiť zdemontovanē svietidlo, alebo demontovať stĺp.
24. február 2021

Rastislav

Svietidlo bolo namontované na stĺp.
24. február 2021

Jozef

Konečne. Má zmysel sa ohlásiť.
24. február 2021

jajbolina

Môže mi niekto vysvetliť prečo je tu umiestnený taký hrubý stĺp keď na ňom nie je zavesené žiadne vedenie? Inde na Devínskej ceste sú stĺpy úzke, tu na zástavke MHD (mimochodom patrí medzi najvyťaženejšie na linke 29) je takýto hrubý stĺp čo len cestujúcim zavadzia.

"Logika", prikladám obrázok zo zástavky Vodárenské múzeum, ide o tenm istý stĺp v strede nástupišťa len premaľovaný a s led svietidlom.

Žiadam o výmenu stĺpa za úzky a jeho presun na kraj zástavky kde je teraz označník aby nezavadzal nastupujúcim ľuďom (osvetľoval by dobre zástavku, pričom by sa na stĺp VO dala pripevniť el. tabuľa či označník=menej prekážok na zástavke, lepší a rýchlejší pohyb cestujúcich). ROBME KONEČNE VECI PORIADNE Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania