Údržba kvetov a kríkov na Vlasteneckom námestí

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter Oravec 19. mája 2014

Pred krátkym časom bolo Vlastenecké námestie zrekonštruované a boli na ňom vysadené kríky a kvety. O tieto kríky a kvety sa však nikto nestará a preto pomaly chradnú v burine a odpadkoch. Údržba je to, čo stále toto mesto nedokáže robiť. Vieme aj niečo urobiť, udržovať to však už nedokážeme.

19. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
úprava zelene na Vlasteneckom námestí je naplánovaná na tento týždeň (21. týždeň). Do konca týždňa budú vysadené plochy odburinené, vyčistené a budú dosadené chýbajúce kríky a trvalky

Mestská časť Bratislava-Petržalka
20. máj 2014

Peter Oravec

Vážený anonym na mestskej časti Patržalka,
nechcem byť ironický, ale asi sa mi celkom nepodarí nebyť.
Zeleň (kvety, kríky, stromy) je potrebné udržovať stále, minimálne raz za týždeň, možno desať dní sa treba o ňu postarať. Zaujímavé, ak by to bolo vo Vašej záhradke, asi by ste vedeli, že ak by ste ju prišli "upratať" raz či dvakrát do roka, asi by nevyzerala tak, ako by ste chceli. Na Vašej záhradke je to jasné. Tu to však funguje presne rovnako: ak budete ten priestor udržovať raz či dvakrát do roka, bude to tam vyzerať tak, ako to tam vyzerá teraz. A ak na stálu údržbu nemáte peniaze, tak načo ste tam robili to divadielko s kvietkami a kríčkami?
S pozdravom.
07. júl 2014

Peter Oravec

Nateraz to tam vyzerá byť v poriadku. odporúčam podnet označiť ako vyriešený. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania