Mesačná-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý

Toto je parkovisko s deravym asfaltom, lebo je otociskom aut iducich z ivanskej cesty, ktore potrebuju odbocit do lava, no cez vlakove kolaje to nejde.

05. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Ružinov
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

parkovisko nie je v správe mestskej časti Ružinov. Preposielame na magistrát hlavného mesta, či to nemajú v správe oni.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
06. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
12. august 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: parcela č. 15673/125 k.ú. Ružinov (805556), obec Bratislava-Ružinov je v majetku súkromnej osoby
12. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
14. august 2020

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

napriek tomu, že samospráva nenesie zodpovednosť za správu predmetného pozemku, nakoľko nemáme kontakt na súkromného vlastníka, poprosili sme MČ so žiadosťou o pomoc pri jeho kontaktovaní.

Ďakujeme za trpezlivosť.

S pozdravom
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
06. september 2020

Miro

Ako to ze mesto nevie vyriesit vlastnicke vztahy? Odkúpte od majitela pozemok, dajte mu iny náhradny alebo ho vyvlastnite je to verejný záujem. Priznajte si ako úrad chybu že boli v ramci restitucii súčinný na tomto nezmysle ktorý situaciu na tomto parkovisku aj na žel prejazde doviedol do maximálne kritickej! Parkovisko je nútene kvoli nemožnosti z tak frekventovanej cesty odbočiť priamo na Vrakuňu využívané na otáčanie. Som presvedcený že ak by kompetentné osoby boli nútené využívať tento železničný prejazd každý deň situácia by už bola vyriešená. Namiesto rozšírenia križovatky s priecestím stavebný úrad vydal povolenie na stavbu bytovky v jej tesnej blizkosti. Miesto kruhového objazdu je zákaz otočenia vo vjazde na mesačnú. Čo takto aspoň opraviť tie katastrofálne jamy, lebo to uz nie su výtlky na parkovisku a miesto prvých 20 parkovacích boxov tam urobit z mobilneho znacenia docasný kruhový objazd ktorý aspon vyrieši časté kolízne situácie vozidiel medzi sebiu ale aj s chodcami??? Vymyslite riešenie tak aby nedochádzalo k ohrozeniu životov a škodám na majetku, ale nie v ďalšom hdesaťroči, apelujem na okamžité riešenie!
06. september 2020

Miro

Mesačná-cesta-výtlk

Rozbite parkovisko a desaťročie nevyriešené otáčanie vozidiel smerujúcich z Ivanskej cesty do Vrakune. Kedze mesto nevie vyriesit vlastnicke vztahy situacia na tomto parkovisku je maximálne kritická! Parkovisko je nútene kvoli nemožnosti z tak frekventovanej cesty odbočiť priamo na Vrakuňu využívané na otáčanie. Som presvedcený že ak by kompetentné osoby boli nútené využívať tento železničný prejazd každý deň situácia by už bola vyriešená. Namiesto rozšírenia križovatky s priecestím stavebný úrad vydal povolenie na stavbu bytovky v jej tesnej blizkosti. Miesto kruhového objazdu je zákaz otočenia vo vjazde na mesačnú. Čo takto aspoň opraviť tie katastrofálne jamy, lebo to uz nie su výtlky na parkovisku a miesto prvých 20 parkovacích boxov tam urobit z mobilneho znacenia docasný kruhový objazd ktorý aspon vyrieši časté kolízne situácie vozidiel medzi sebiu ale aj s chodcami???
05. október 2020

Miro

Ak by niekto mal zaujem vyskusat wakeboarding tahany autom, prave je ten spravny cas po lejakoch pretoze na parkovisku je suverenne najvacsia mlaka na zapadmom slovensku. Momentalne minimalne 150 metrov a miestami v podvodnych jamach dosahuje cez 40-45cm hlbku. Dakujeme zadpovednym za atrakciu...
05. október 2020

Katarína Pregová

Dobry den, od 14.8. je nejaka zmena v stave nahlaseneho problemu? Iducich z Ivanskej, ktory potrebuju odbocit ste potrestali zakazom odbocenia dolava, ale slusne a funkcne nahradne riesenie ste nevymysleli. Taktiez ste pri oprave cesty nespevnili lavu cast vozovky pred vlakovym priecestim na Ivansku (pre odbocujucich smer Vrakuna). su tam jamy. Otrasna je tato cast. Jazdi tadial kopec mimo bratislavskych kazdy den, su tu kolony, lebo cely tento usek je bez semaforov, jedna dlha cesta az k starej Ikei... Kto to konecne dobre vyriesi?
14. október 2020

Katarína Pregová

Zdravim, podte sa pozriet teraz ako vyzera doprava. Dajte sem merac, ktory vam ukaze kolko aut stoji 2x medzi kolajami a parkoviskom, kde sa otaca. A pretazuje to premavku. Riesenie je, aby sa spravil nadjazd od Pharosu na Hradsku a odklonil auta z a do Vrakune a Pod.biskupic. Plus treba opravit krajnicu na Mesacnej a rozsirit ju o odbocovaci pruh doprava.
11. december 2020

Martin Petráš

Dobrý deň, súhlasím so všetkým čo je tu uvedené a pripájam sa k apelu na okamžité riešenie situácie. Jednak je potrebný nadjazd od Pharosu na Hradskú, ktorý developer nevybudoval a ktorý by pomohol zmierniť kolóny a kolízne situácie v križovatke Trnavská-Ivanská-Vrakunská, vytvárajúce sa kvôli zákazu odbočenia z Ivanskej na Vrakunskú. Takisto treba urýchlene vyriešiť otáčanie vozidiel na parkovisku, ktoré je v dezolátnom stave a v čase dažďov komplet pod vodou. Krajnicu na Trnavskej pri železničnom prejazde treba spevniť a cestu rozšíriť o odbočovací pruh na Vrakunskú cestu. Ideálne samozrejme urobiť podjazd pod železnicou, ktorý už v nejakých plánoch bol. Na tak frekventovanom železničom priecestí sa tu stojí doslova každých 5 minút, čo celú situáciu len zhoršuje.
14. december 2020

Miro

Nič neslušne som nenapísal a opravujem príspevok 30x. V komentári Vás prosíme o slušné vyjadrovanie. To je novodobá cenzúra?
14. december 2020

Miro

toto nech mi niekto vysvetli co je v odfotenom texte neslusne... laskavo prestante cenzurovat
14. december 2020

Lukáš Bartošovič

Miro, z fleku som v texte nic nenasiel, no uz aj mne sa take stalo a to som od roku 2018 radikalne "politicky skorektnil" svoju retoriku
pre zaujimavost, v tomto texte som vysklonoval slovo KAROSERIA, ked to napiseme v genitive, poslednych 5 pismen vytvara neslusne slovo, asi maju zle skusenosti s komentarmi a z toho vyplyva velke zatazenie adminov, tak nastavili velmi prisny automaticky filter prispevkov
"nuz, zakonne kolecko by sa uz mohlo dotocit, kedze od 10.02.2020 ubehli viac ako 2 tyzdne
a tento vrak si odtah zasluzi kazdym atomom svojej smutnej karos***e ... zatial si ho ako platno zvolil miestny grafitak"
22. máj 2021

Katarína Pregová

Dobry den, a cast hlavnej cesty s rozbitou krajnicou je v koho sprave? bolo by mozne naviest do dier pri ceste strk a utlacit ho, aby auta odocujuce do Vrakune nestali v kolone. Zmierni sa tym zapcha ak tam bude aj znacka pre radenie sa aut.
29. jún 2021

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola žiaľ oneskorene odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod podnetom ID 62834:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/62834/mesacna-cesta-rozbita-vacsi-usek

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a nakoľko chýba kontakt na správcu tejto komunikácie, uzavretý je aj duplicitný podnet ID 62834.

Situáciu s chýbajúcou možnosťou odbočiť v smere do Vrakune z Ivanskej cesty je nepochybne potrebné riešiť, je preto potrebné vytvoriť nový podnet, nakoľko predmetom tohto podnetu je len neudržiavané parkovisko.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania