Údernícka - neudržiavané kríky plné odpadkov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
ZS 20. augusta 2020

Kriky popri novostavbe na Udernickej ul. za Vienna Gate su dlhodobo neudrziavane a plne odpadkov. Pri vychadzani z garazi na Udernicku nie je dobre vidiet na cestu. Je tato cast v sprave mesta/mestskej casti?

26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Šetrením bolo zistené, že kríky rastú na súkromnom pozemku. Na základe podnetu bola zaslaná výzva na údržbu krovín vlastníkovi pozemku.
Kto? Referát zelene

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
17. september 2020

Andy Chury

Je to živý plot, ktorý najprv musí vyrásť, aby sa udržiavať. Pomohla by značka prikázanie smeru a bez problémov sa bude dať vychádzať na Udernicku. Buriny, ako aj náletovej stromy sú pravidelne vyrezávané. Smetné, ako noviny, kelimky a spaky od cigariet. Pardon, ale to tam nalieta, alebo odhodia ľudia.
19. november 2020

JanaH

Ziadna zmena od septembra, pri vychadzani z garazi VG vlavo na Udernicku, nie je dostatocny rozhlad na krizovatke. Vyska krikov brani v rozhlade.
22. november 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
19. január 2021

Andy Chury

Výška krikov je 80 cm a sediaci vodic ma aj ten najmenší vyhlad od 150cm. Drahá Janka ak neveríte svojim jazdným schopnostiam, tak odbočíte doprava, tam Vám kríky nezavadzaju, alebo Vám viem poradiť dobrého očného lekára. A láskavo prestaňte šikanovať nezmyselnými podnetmi. A ešte jedna maličkosť, ak chcete žiť v čistom prostredí, tak sa Vám nič nestane, ak si spravíte brigádu a papiere, ktoré lietajú aj z vášho kontajnerové stojiska pozdvihate. Buzerovat a šikanovať vie každý . Buďte ta správna občianka a nie bonzak.
19. január 2021

Andy Chury

A pani Janka, klamať sa nepatrí. 2x ročne sa kríky upravujú a burina vytrháva. Ja som vždy pridal ruku k dielu a zaplatil som aj faktúru. A čo robíte vy? Anonymne vypisujete nezmysli.
20. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kríky sú udržiavané a 2x ročne orezávané. Nečistoty z priestoru krovín boli vlastníkom pozemku odstránené.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
21. január 2021

JanaH

Tento podnet pridala povodne ina osoba ' ZS ' , kde vidiet ako z krikov vzadu trci vysoka burina.
To, ze je to teraz ostrihane a listie opadane, nebol stav v novembri ked som pisala ja. foto ale ukazuje vyhlad ked osoba stoji na chodniku, nie ked sedi v aute. Co je dost podstatny rozdiel. z auta vidite tak 2 metre.
Neviem sice preco platite faktury namiesto majitelov bytov resp. Fredriksson, ale ked uz je to vas klient, tak by ste im asi mali pomoc aj s tou krizovatkou, kedze od oktobra nie je schopny dat ju do majetku mesta a dokoncit ju do stavu aby sa mohla spustit. Hlavne ze bytiky skolaudovane.
21. január 2021

Andy Chury

Vôbec netušíte o com píšete. Fredriksson už dávno nieje vlastníkom spomínaných pozemkov.
Fredriksson uhradil na účet mesta pred niekoľkými rokmi 500.000€ na vybudovanie križovatky a vôbec to nieje pravda, že nieje schopný odovzdať križovatku, ale mesto komplikuje celé ukončenie stavby. Po všetkých týchto skúsenostiach s funkčnosťou, alebo nefunkcnostou a inými vidieraniami okolitych vlastníkov by som sa ani nečudoval, keby to Fredriksson zabalil a vôbec nemal zaujem k ďalším krokom.
A k samotnému výjazdu? Tam by som dal prikázaný smer v jazde doprava, lebo nikdy tam nebude normálny vyhlad a apropo niekto tam osadil protiprávne značky na zákaz zastavenia bez povolenia vlastníka a príslušných orgánov na cudzom pozemku. Podľa vyjadrenia spoločnosti ktorá je na štítku, ako výrobca si značky objednali z domu viena gate. Tomu hovorím riadna drzosť a arogancia. Prosím začnite od seba. Celým týmto podnetom chce stále niekto len škodiť, ale uškodili ste len sami sebe. Verte mi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania