Sport Cafe Matador na Úderníckej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Obyvatelia Udernickej 29. mája 2018

Dobry den,
chceli by sme upozornit na dlhodobe problemy s prevadzkou Sport Cafe Matador na Udernickej 5, ktora nerespektuje povolene otvaracie hodiny a ani prevadzkove hodiny pre vonkajsiu terasu. Vzhladom na societu, ktora tento podnik navstevuje dochadza k nekonecnemu hluku a ruseniu nocneho kludu.
Problem sa snazime riesit prostrednictvom hliadky Mestkej policie, avsak bez vysledku. Vonkajsia terasa je spravidla okupovana navstevnikmi neskoro po 21:00 a podnik je otvoreny aj po 24:00.
Nakolko sa jedna o prevadzku v obyvanej oblasti a dochadza k neustalemu porusovaniu povolenej prevadzkovej doby a nocneho kludu, ziadame o skratenie otvaracich hodin tomuto subjektu.
Dakujeme za skore riesenie.
Obyvatelia okolitych domov.

30. máj 2018

Jerome

Phew, nezavideniahodny problem, kedze dnes je SPANOK nad zlato a stacia nam problemy s developermi, ktori stavaju cez vikendy, sviatky,rusia nocny pokoj a mestske stvrte /urady NIC...nenamietaju,kedze si nevazia svojich obyvatelov!!
04. jún 2018

Andrej

skuste dat podnet aj an obchodnu inspekciu...da sa aj anonymne...
11. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Na základe podania a vyššie uvedených skutočností vykonali pracovníci Miestneho úradu mestskej časti Bratislava-Petržalka šetrenie vo veci, v rámci ktorého bol prevádzkovateľ vyzvaný na dodržiavanie prevádzkovej doby tak, ako mu bolo mestskou časťou povolené. Bol vyzvaný na dodržiavanie prevádzkovej doby letnej terasy s tým, aby zabezpečil dodržiavanie nočného kľudu návštevníkmi. Bol upozornený, že v prípade opakovaného porušovania prevádzkovej doby a s tým súvisiacim rušením nočného kľudu, mestská časť pristúpi k ďalším opatreniam k dosiahnutiu nápravy vo veci. O spoluprácu vo veci sme požiadali Okrskovú stanicu Mestskej polície.“

mestská časť BA-Petržalka
11. jún 2018

Obyvatelia Udernickej

Dobry den,

dakujeme za odpoved. Prosime o zodpovedanie nasledujucich otazok:
1) Akym sposobom bol prevadzkovatel vyzvany na dodrziavanie prevadzkovej doby?
2) Co znamena "pripad opakovaneho porusovania". Kolko zaznamov od MsP je potrebne?
3) Akym sposobom je nasledne mozne vyzvat Mestsku cast o cinnost a ako bude v pripade dalsich poruseni Mestska cast postupovat?
Dakujeme za skoru odpoved.
14. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet už nie je aktuálny.
V prípade ďalších podnetov nás neváhajte kontaktovať.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.