Nevdodne spravanie sa ludi pred NC Hron

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

Dobry den, kontaktujem Vás ohladom situácie, ktorá je na a v okoli MHD zástavky Dudvážska, priamo pred NC Hron. Vídavam tam ludi, ktorí otvorene popíjajú alkoholické nápoje a fajcia. Kedže je zástavka priamo pred nákupným centrom a navyše je veľmi blízko materská skôlka, zdravotne centrum, základné školy mohli by ste prosim Vás AKTIVNE s týmto správaním sa ľudí niečo urobiť, prípadne v spolupráci s políciou niečo aktívne urobiť, keďže tolerovanie otvoreného pitia alkoholických nápojov a fajcenia v prostredí kam veľa rodičov s detmi a mladiství chodia považujem za nevhodné? Zaroven dnes medzi 8:10 a 8:22 tam znova fajcila a popijala skupinka ludi a aj vyberany slovnik pouzivali pricom vodic kazdej linky 201,202, 65, 67, 79 a niekrorych I viackrat to museli vidiet. Mohli by ste mu povedat ci vodici MHD si aktivne maju vsimat a nahlasovat taketo spravanie v ovlasti zastavok MHD? Ďakujem s pozdravom, Peter

04. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Prajem pekný deň,
o zdržiavaní sa ľudí bez prístrešia v priestoroch NC Hron za zastávkou MHD máme vedomosť, avšak kompetenciu konať v predmetnej veci má štátna polícia. Porušovanie akéhokoľvek poriadku na verejných priestranstvách je v kompetencii represívnych zložiek, čiže PZ štátnej alebo mestskej polície.

PhDr.Fratričová Iveta, ved. odd. soc. vecí a zdravotníctva
04. jún 2014

peter

dobry den, dakujem zs Vasu odpoved. ale prosil som Vas o aktivny pristup. aky mate prosim Vas plan aktivneho pristupu k systemovemu rieseniu tohoto problemu?
07. jún 2014

Rado

Skôr ide o celý "areál" NC Hron, aj z druhej strany pri zadnom vchode pri tých skriniach, večne aj tam sedia asociáli a iné podgurážené individuá, cez deň, večer, v noci, huláka to... Ale áno, priestor zastávky je veľmi kritický.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania