Podzávoz-schody-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Čadca

V riešení
meno
Peter Najdek 19. decembra 2018

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať na nadchod ponad Železnicu v oblasti u Krasňana na - Milošovskej strane. Starý - nefunkčný prechod ponad koľajisko bol odstránený a pýtam sa či bude vybudovaný nový prechod pre chodcov ako to bolo sľubované že sa spraví ako vynútená investícia pri stavbe dialnice. Lebo keď prechádzam denne okolo stavby dialnice tak mi to tam na nadchod že by sa tam vošiel nevyzerá - lebo ponad železničné troleje je už dialničná cesta a prechod sa tam podľa môjho názoru už asi nevmestí!! - alebo bude nadchod až ponad dialničnú cestu? - alebo sa spraví podchod popod koľajisko? alebo bude niekde na inom mieste? alebo nebude vôbec?
prosím o odpoveď dakujem, s pozdravom Najdek Peter

11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Lávka, ktorú spomínate je jednou z z hlavných požiadavok vedenia mesta pri budovaní diaľnice D3 Čadca, Bukov - Svrčinovec. Požiadavka mesta bola zhotoviteľom akceptovaná, toho času je naprojektovaná, a už teraz môžte vidieť základy stavby. Stavba sa realizuje vo veľmi zložitom teréne. Mesto Čadca od zhotoviteľa požaduje aj nadstrešenie lávky, to sa momentálne ešte doprojektuje.
Jej vybudovanie a sprístupnenie pre peších je naplánované na jarné mesiace (marec/apríl).
S pozdravom
Kto? Zhotoviteľ stavby diaľnice D3 Čadca, Bukov - Svrčinovec

Ing. Petra Ďuranová, kancelária primátora mesta Čadca
11. január 2019

Peter Najdek

dakujem pekne za odpoved
16. september 2019

Peter Najdek

Dobrý deň, v otvoril by som túto tému opäť, pretože ste mi v odpovedi písali že vybudovanie lávky sa predpokladá na marec - apríl a už máme september a akosi lávka stále nestojí :-(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.