Hlavná-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Čierny Balog

Uzavretý

Dobrý deň dávam do pozornosti neustále poškodzovanú a okupovanú tržnicu so zástavkou občanmi ktorí tam chodia piť alkohol na verejnosti, poškodzovať obecný majetok močiť a robiť bordel. Obec by mohla podniknúť kroky ktoré by občanov odradili od takéhoto robenia verjného neporiadku a ničenia obecného majetku. je to vizitka obce pre domácich aj turistov. riešením by bolo kamery, oplotenie atd.

08. marec 2022

Reno

admin mi zmenil znenie podnetu jedna sa o osadnikov!! ktory tak chodia pit alkohol.
09. marec 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň p. Urban,

znenie Vášho podnetu bolo upravené, nakoľko porušovalo pravidlá portálu OPS.
https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom,

Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]
10. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Obec robí kroky pre eliminovanie uvedeného problému. Na trhovisku je inštalovaná kamera a pri zistení porušovania verejného poriadku sú privolaní policajti.

František Budovec
10. marec 2022

Reno

pán Budovec to že je tam kamera o ktorej osadníci ani nevedia je síce pekne ale nema to žiadny osoh. policajnú hliadku som tam tiež ešte nevidel ale osadníkov ktory tam chodia piť alkohol pravidelne. Vidite sám ako to tam vyzerá a v akom je stave tržnica aj zastávka. Doplácajú na to ľudia ktorí žijú v tesnej blízkosti. A problém nie je len tržnica ale je vo viacerích miestach obce, a vôbec sa to nerieši, že na každom rohu (verejnom priestranstve) pijú skupinky rómov alkohol a znečisťujú obec... Nechcem si ani predstaviť ako to bude o pár rokov v našej obci takýmto smerovaním vizerať.
17. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Priestor je monitorovaný kamerou.

František Budovec
20. august 2022

Reno

Takto to denno denne vyzerá v centre balogu pitie alkoholu na verejnom priestranstve znečisťovanie neporiadok opití spoluobčania ktory znepríjemňujú životy obyvateľom. kamera neplní svoj účel a kompetentní ktorý tento problem neriešia. Pekna vizitka obce.
08. október 2023

Reno

Sústavne okupované trhovisko a zástavka v Čiernom Balogu kde skupiny rómov denno denne pijú alkohol znečisťujú verejne priestranstvo devastujú zariadenie trhoviska a močia na verejnom priestranstve. Bolo by vhodné aby obec neakým spôsobom zakročila. Nie je to dobra vizitka pre obec keď na každom rohu (na trhovisku, pod kostolom pri železničke nad cintorínom atď.) pijú skupiny rómov alkohol. Možno by pomohlo osadiť tabule so zákazom pitia alkoholu na verejnosti alebo zriadiť obecne hliadky, plus zvýšenie policajných hliadok na spomínané miesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania