M. R. Štefánika-zastávka MHD -znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Dolné Vestenice

V riešení
meno
Monika Halušová 04. júna 2022

14. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za oslovenie.
V predmetnej veci uvádzam, že pracovníci technického úseku upratujú štandardne priestor autobusových zastávok 1x týždenne, a to v piatok alebo v pondelok /okrem zastávky pri Trokadere/.
Režim upratovania spočíva v činnostiach: vyprázdnenie koša, pozbieranie väčších nečistôt, prípadne pozametanie priestoru. V zimných obdobiach je úprava doplnená o odhŕňanie snehu na nástupištiach.

Ing. Kvetoslava Šimorová, starostka obce
15. jún 2022

Peter Racký

Dobrý deň pani starostka,

V predmetnej veci mi dovoľte uviesť, že očividne z vašej strany došlo k nepochopeniu podnetu, či už cielenému alebo nechcenému.

Z fotky je viac ako jasné, že problémom sú konáre presahujúce od plota na lavičku, čím konáre čiastočne znemožňujú lavičku používať.

Takže riešením nieje iba vami horeuvedené konštatovanie defakto o ničom, ale treba poslať zodpovedných pracovníkov obce, nech konáre obstrihajú a odvezú preč. Taktiež treba prečistiť priestor pod lavičkou.

Ako vždy vás žiadam o zdržanie sa akejkoľvek písomnej reakcie na moju reakciu. Plne sa sústreďte na vyriešenie problému, nie na vypisovanie omáčok a dávanie vecí do stratena.

Ostávam s pozdravom
15. jún 2022

Peťo

Dobrý deň pán Ing. Peter Rackí, ja si myslím, ze tie konáre by nemala odstrániť obec z našich daní a poplatkov ale mala by vyzvať majiteľa pozemku nech sa stará o svoj pozemok, to je všetko z mojej strany.
15. jún 2022

Peter Racký

Správne píšete, to je správny postup, ale nie najrýchlejší a najefektívnejší. Môže sa to ťahať dlho a bez úspechu.

Takto by prišli pracovníci a v rámci štandardného upratovania by urobili pár strihov naviac a problém vyriešený. Tu som ochotný prežiť že sa to spraví z našich daní a poplatkov. :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania