Ľudovíta Štúra-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Uzavretý
meno
Pavol 17. septembra 2020

Zaujimalo by ma, preco cele prazdniny, a este ani teraz nieje funkcne detske ihrisko na L.Stura. Zaujimavy vyber terminu "letne prazdniny" na prerabanie detskeho ihriska. Taktiez bola na zaciatku letnych prazdnin cast ihriska a pieskoviska pred bytovkou M.Hattalu 2159 odstranena a doteraz 16.92020 nenahradena, pritom tato plocha by bola vyhovujuca aj na take ihrisko ako je na L.Stura.
Plocha kde je nedokoncene ihrisko na L.Stura by bola idealnejsia na vybudovanie parkoviska.
Zrejme ma zhotovitel vela prace a nevie kam skor skocit, alebo ide podla 5 rocnice.
Vela zdaru a zdraveho rozumu.

23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. V súvislosti s pandémiou Covid-19 Mesto Dolný Kubín obmedzilo prevádzku časti detských ihrísk, z 22 ich fungovalo 13, ktoré boli riadne označené a pravidelne dezinfikované. Medzi tými, ktoré boli uzavreté, bolo aj Vami spomínané ihrisko, ktoré zároveň nespĺňa požiadavky na bezpečnosť, stanovené zákonom od 01.01.2020. Mesto postupne dáva do súladu so zákonom všetky detské ihriská.
Pokiaľ však máte iný názor na budovanie detských ihrísk v danej lokalite, obráťte sa, prosím, na Výbor Brezovec, ktorý po zvážení Váš návrh zahrnie do svojich priorít a zabezpečí pridelenie finančných prostriedkov na vybudovanie takéhoto detského ihriska.

S pozdravom

Ing. Vladimír Adamec, Mesto Dolný Kubín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania