Okružná-zaplavený chodník

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

V riešení
meno
Terézia 24. februára 2021

Pred bytovým domom Okružná 2061/1 je po daždi, po roztopenom snehu a pod., zatopená časť chodníka, ktorá je aj priamo pred vchodom, čo znemožňuje vstup na miestnu komunikáciu ... Je to už dlhodobý a hlásený problém.

25. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za upozornenie. Zatopenie chodníka vzniká z dôvodu chýbajúceho odvodnenia komunikácie. Aktuálne sa Mesto Dolný Kubín plánuje zapojiť do výzvy, na získanie finančných prostriedkov z Európskej únie, určenej na úpravu vnútroblokov na sídliskách. V prípade, že budeme úspešní, tento projekt budeme realizovať práve na Okružnej ulici. Súčasťou projektu je aj úprava existujúcich chodníkov. Veríme, že sa nám tieto finančné zdroje podarí získať a budeme môcť eliminovať viacero problémov. V prípade, že sa tak nestane, budeme hľadať iné riešenia. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
03. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

projekt rekonštrukcie vnútrobloku je pripravený, pokračujeme v inžinierskej činnosti na jeho realizáciu a sledujeme možnosti získania finančných prostriedkov mimo rozpočtu mesta Dolný Kubín. Prajeme Vám pekný deň.

Ing. , Ing. Jana Šaligová
Odbor výstavby a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania