Na Sihoti-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
marek 11. júna 2021

Dobry den.Pokial viem,tak popijanie alkoholu na verejnosti je zakazane v nasom meste.Tak ako je mozne,ze na lavickach pri cyklotrase,konktretne na ulici Na Sihoti pri stojanoch s pumpou (a to nie len tam),pomaly denno denne popija skupinka alkoholikou,ktory tam zvyknu pit uz aj doobeda,a ktory tam robia bordel,nadavaju,vykrikuju,spia,mocia atd.A okolo nich sa vozia a hraju nase deti.No je toto normalne? Na co tu mame mestku policiu? Len na rodavanie pokut za parkovanie? Asi.
Dakujem za zverejnenie podnetu,a ako vzdy,za nevyriesenie situacie.
Marek

18. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme veľmi pekne za upozornenie. Podnet sme podstúpili na mestskú políciu, ktorá pripraví možnosti eliminovania takéhoto nevhodného správania na verejnosti, ktoré je v rozpore s platným VZN. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
28. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

aj na základe Vášho podnetu sme zvýšili počet kontrol hliadkou MsP v uvedenej lokalite. Týmito vykonanými opatreniami bola situácia vyriešená. V prípade, že sa táto situácia bude opakovať, prosíme Vás, kontaktujte mestskú políciu na telefónnom čísle 159. Hliadka mestskej polície zabezpečí operatívnejšie vyriešenie problému. Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

Bc. Branislav Medvecký
Mestská polícia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.