Generála Svobodu-vodorovná značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený

Chcel by som týmto príspevkom požiadať o vyznačenie parkovacích miest na Malom bysterci, v jednosmerných uliciach. Pokiaľ to nie je možné, treba vyslať mestskú políciu, nech preverí, prečo majitelia áut porušujú zákon. Ďakujem!

09. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. O stanovisko sme požiadali príslušný Odbor dopravy a miestneho hospodárstva a tiež mestskú políciu. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva, Mestská polícia

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
18. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v danej lokalite neplánujeme zrealizovať vodorovné a zvislé dopravné značenie za účelom umožnenia státia motorových vozidiel na predmetných chodníkoch. V prípade, že sa táto situácia bude opakovať, prosíme Vás, kontaktujte mestskú políciu na telefónnom čísle 159. Hliadka mestskej polície zabezpečí operatívnejšie vyriešenie problému. Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
19. október 2023

Jano

Problém vyriešený? Operatívne ste tam mali vyslať hliadku.
19. október 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Váš podnet bol zverejnený ako otázka pre samosprávu, a preto po zodpovedaní jasnej odpovedi sme podnetu udelili status vyriešený.

Pre nesprávne parkovanie, prosím, volajte MsP.

Ďakujem za porozumenie,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. október 2023

Jano

Pekne si nad tým parkovaním umývate ruky, či mesto, či odkaz pre starostu systém. Hlavne treba "zlaté vedrá" rozdavať a chváliť sa s počtom uzatvorených prípadov. Hlavne byť pred ľuďmi a fotoaparátom za pekných.
24. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pri kontrole parkovania na ul. Gen. Slobodu v doobedňajších hodinách dňa 19.10.2023 bolo hliadkou MsP zistené porušenie nedovoleného parkovania na chodníku v jednom prípade. Majiteľ vozidla bol písomnou formou upozornený o právnej úprave parkovania na chodníkoch, ktorú bude MsP Dolný Kubín priebežne kontrolovať a v prípade preukázania porušenia riešiť v zmysle platných právnych noriem. V prípade vlastných zistení oznamovateľa môže vec oznámiť mestskej polícii na t. č. 159, resp. 043/5814456. Prajeme Vám pekný deň.

Bc. Branislav Medvecký
Mestská polícia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania